Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zareklamuję serwer na YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat otwieram ze po raz kolejny, ponieważ bardzo szybko są one tutaj zamykane. Mam nadzieję że z tym nie będzie podobnie.

Wstęp

Chciałbym zaoferować wam reklamę waszego serwera na moim kanale YouTube. Liczba widzów nie jest ogromna, jednak mimo to dbam o to by filmy były wykonane w jak najlepszej jakości, a każda dodatkowa reklama na pewno dobrze posłuży dla serwera. Chętnie podejmę się pracy zarówno z serwerem startującym jak i takim który już stoi od dawna jednak szuka nowych graczy.

Link do kanału:

https://www.youtube.com/user/RawnessGame

Oferuje:
-Reklamę Twojego serwera na moim kanale.
-Zaangażowanie w sprawach związanych z serwerem

-Błyskawiczną odpowiedź i dobry kontakt.

Oczekuje:
-Nienagannej opinii serwera
-Dobrego kontaktu z administracją
-Uczciwości oraz zaangażowania administracji w życie serwera(nie raz pisząc z kimś mam wrażenie że to mi bardziej zależy by postawić serwer niż administratorowi który się ze mną kontaktuje co mnie zaczyna już przerażać)
-Wynagrodzenia za pracę (do ustalenia poprzez gg ze wględu na zakaz handlu na MPC, jednak nie musi być to realna waluta, do uzgodnienia)

Do tej pory współpracowałem z serwerami takimi jak:
-Zakrea
-Nemoria
-Asine

Kontakt:
GG-10465740

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za pozytywne opinie na temat mojej osoby i filmów mojego autorstwa. No i oczywiście zapraszam do współpracy :)

Opublikowano

Dziękuje za kolejne miłe słowa na temat mojej osoby. No i oczywiście zachęcam by sprawdzić samemu :)

Opublikowano

Oczywiście POLECAM

Widać, że się stara filmiki jak najlepsze wszystko super :) Tak dalej i oby więcej subów, oby kręcenie filmików na yt nie było tylko sposobem na zarobek ale hobby i fascynacją. Tego ci życzę.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Filmiki z tego co super ;) Będzie nagrywał z Thorii bo się zgłosił więc możecie spodziewać się u niego materiałów z Naszego serwera.

logo.png

Opublikowano

Dzięki panowie :) Z racji sporego napływu ofert możliwe że wymagana będzie drobna rezerwacja polegająca na poczekaniu na zakończeniu aktualnej serii przed podjęciem kolejnej. Zatem polecam kontakt od razu w celu ustalenia terminu rozpoczęcia pracy. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...