Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długie ładowanie.

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Posiadam takiego laptopa : 

Procek 2,2 GHz Intel Core i3-2328M CPU  

4GB Ramu  

Nvidia 610M 

Mam ustawione wszystko na low i dlaczego tak wolno mi się ładują postacie do gry ? 

Opublikowano

jeżeli masz zawalonego kompa (mało miejsca na C i inne podstawy) to na pewno będziesz się wolno ładował wgraj sobie nowego windowsa, i sciągnij wszystkie paski startowe itd najsłabszej jakości zawsze poprawi to prace komputera. A czy laptop jest bardzo przegrzany ? bo to też może być przyczyna, kup sobie podkładkę chłodzącą 

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Spróbuj defragmentacji dysku, na pewno nie zaszkodzi ;)

graphic.png

Opublikowano

Witaj, nie jest to problem Twojego laptopa jak zwykle RIOT musiał coś zepsuć bo nie był by sobą, mianowicie po update 4.8 wiele osób zaczęło się skarżyć na dużo większe zużycie CPU.

Głownie zmiane odczuli ludzie używający botow do referrali Ci którzy odpalali 20 teraz mogą 5-10.

Link do tematu na oficjalnym forum http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1734694

Pare cytatów użytkowników mojego bota:

I have huge problems with CPU usage to, before 4.8 patch it used maximum 50% running 6 VMs now 100% for 5. I hope riot fixes this

It's riot's fault , since the last patch (4.8) LOL uses way more cpu, I hope they fix this again, everyone is having this problem.

Sam dość poważnie odczułem ten problem, miejmy nadzieje że RIOT tego nie oleje.
Pozdrawiam.

"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i on to robi.” (Albert Einstein).

Opublikowano

Zawsze tak miałeś? Może przeczyść kompa CCleanerem albo coś :D

W czym mu pomoże CCleaner jak to program to usuwania błędów z rejestru , co w żadnym stopniu nie przekłada się na loading screen, Kurwa. Nie znasz się, nie udzielasz się, proste.

Sprawdź temperatury, pewnie są wysokie i długo się ładujesz, jeśli są w porządku pewnie masz zaśmiecony dysk. Radziłbym ci walnąć całkowitego formata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...