Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta dźwiekowa do CAL'i

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jaka karte dzwiekowa polecicie, zeby dzialala dobrze do CAL'i? Budzet ok. 100 zł, nie potrzebuje profesjnonalnej karty za 1000000 zł, chodzi mi o to, zeby se w domu muzyczki posluchac, bo ta moja zintegrowana jest cicha.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Maya U5, dobrze się zgra z tymi mułami. Ostatecznie jakiś Xonar

Bzdura. Na co mu druga integra?

Siemanko, jaka karte dzwiekowa polecicie, zeby dzialala dobrze do CAL'i? Budzet ok. 100 zł, nie potrzebuje profesjnonalnej karty za 1000000 zł, chodzi mi o to, zeby se w domu muzyczki posluchac, bo ta moja zintegrowana jest cicha.

Na moje do stówy nic ciekawe nie znajdziesz, a jeśli ci tylko o głośność to kup maye(gra jak integra tylko głośniej).

Opublikowano

Bzdura. Na co mu druga integra?

Na moje do stówy nic ciekawe nie znajdziesz, a jeśli ci tylko o głośność to kup maye(gra jak integra tylko głośniej).

http://www.ebay.co.uk/itm/AUDIOTRAK-MAYA-U5-USB-External-Sound-Card-5-1-Ch-/120811578078

Czy to jest dla cb integra? No chyba nie. Prawdopodobnie zagra lepiej i głośniej. Podwyższyć budżet do 200 zł i masz U7. Samemu się ku niemu skłaniam :E.

graphic.png
Opublikowano

Tak, bo według Ciebie Raitmi trzeba jeszcze bardziej zmulić i tak mułowate słuchawki. Chyba że ktoś to lubi.

Mayka to w tym budżecie jeden z najlepszych możliwych wyborów do CAL. Xonar U7 też byłby dobry, ale to już drożej. Jak wolisz wewnętrzne to może używany D1/DX, oba ukazują lekko techniczne brzmienie z dość dobrą kontrolą basu.

Opublikowano

Tak, bo według Ciebie Raitmi trzeba jeszcze bardziej zmulić i tak mułowate słuchawki. Chyba że ktoś to lubi.

Mayka to w tym budżecie jeden z najlepszych możliwych wyborów do CAL. Xonar U7 też byłby dobry, ale to już drożej. Jak wolisz wewnętrzne to może używany D1/DX, oba ukazują lekko techniczne brzmienie z dość dobrą kontrolą basu.

Skończyłbyś polecać szroty których nigdy w łapie nie miałeś. A, że trafiłeś na dupny egzemplarz w calach to już inna historia.

http://www.ebay.co.uk/itm/AUDIOTRAK-MAYA-U5-USB-External-Sound-Card-5-1-Ch-/120811578078

Czy to jest dla cb integra? No chyba nie. Prawdopodobnie zagra lepiej i głośniej. Podwyższyć budżet do 200 zł i masz U7. Samemu się ku niemu skłaniam :E.

Chodziło o brzmienie :) gra tak samo jak integra tyle, że głośniej i z dziewiczym basem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...