Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem patch 4.8

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko odkąd wszedł patch 4.8 mam problem kiedy wybieram postać to mam disconnect from pvp.net... dzis gralem sobie tez normala i co 10 minut mialem Atemppting to reconnect.. 

CO SIĘ DZIEJĘ ?

TEŻ TAK MACIE ?

CO MAM ZROBIĆ ??

POMOCY !!!

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Moim zdaniem odinstaluj i zainstaluj. Lub zmień kontynent na inny i znowu ten jaki miałeś.

b6tusk.png

Opublikowano

Spróbuj użyć opcji repair w launcherze gry.

#edit

up szybszy.

zrobiłem i to samo..

Moim zdaniem odinstaluj i zainstaluj. Lub zmień kontynent na inny i znowu ten jaki miałeś.

Też to zrobiłem i nadal tak samo :(

Opublikowano

Mam to samo, dostałem wiadomość od graczy którzy także to mieli, polecam Ci spróbować coś takiego :

Wejdź w C:\Riot Games\League Of Legends\RADS\solutions i usuń folder lol_game_client_sln

Jeśli nie działa, nie mam pojęcia

HoopDead_eune_10_4_logo.png

Opublikowano

Mam to samo, dostałem wiadomość od graczy którzy także to mieli, polecam Ci spróbować coś takiego :

Wejdź w C:\Riot Games\League Of Legends\RADS\solutions i usuń folder lol_game_client_slnT

Jeśli nie działa, nie mam pojęcia

taaa.. teraz mam  Atemppting to reconnect i jeszcze co chwile mnie wyrzuca do pulpitu  :angry: 

Specjalista
Opublikowano

Pisz do suppa on jest ci tylko w stanie pomoc, jeszcze raz odinstaluj całkowicie lola nawet ręcznie i zainstaluj ponownie  :) A probowales wlaczyc i wyłączyc komputer? Na serio to czasem pomaga :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...