Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam aima

RycerzRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spierdalaj jak chcesz do takiej fajnej gry cheatować już ... Nie polecam bo podobno łatwa bany idą a jak idą to na VAC czyli np w cs go i wgl to se nie pograsz jak dostaniesz bana ..

A to ze nie potrafisz zabić oznacza że jesteś dzieckiem co umie grać tylko na cheatach... Po co ci gra? Po to żeby sobie umilić rozgrywke a innym popsuć ?

xxx

Opublikowano

Wiem że w niczym ci to nie pomoże.

Sukcesem nie jest mieć aima, sukcesem jest ginąć , podnosić się i walczyć dalej, nie poddawać się za wszelką cenę. Naprawdę przyjacielu nie instaluj aima tylko weź się w garść , zdobądź itemy , a naprawdę gwarantuję że będziesz mieć satysfakcję zabijając tych, którzy wcześniej nie darowali ci życia.

Pozdrowienia WhiteSolder

Opublikowano

@up

Łatwo Ci mówić, ale to naprawdę nie jest takie fajne... ostatnio byłem cały w kevlarze z m4 4x mod i nawet nie zdążyłem oddać strzała a już padłem od jednej kulki w głowę... straciłem wszystko i już nie ma po co grać

Opublikowano

@UP

Na tym ta gra polega, nie wiesz kiedy tracisz prawie wszystko.. Ale zawsze zostają Ci wyuczone receptury, dzięki którym można szybko się odrobić. Strzał w łeb w kevlarze? Napewno bolt :) Nie ma co się przejmować, pobierać aima, psuć gre innym na dzień i później płakać, że ma się VAC blokadę :) Jak wyżej pisali, weź się w garść.. Poćwicz trochę, a jak zginiesz to się nie poddawaj. Taka jest gra i sam się decydowałeś na to kupując ją :)

Opublikowano

Jak będziesz cheatować w rust to dostaniesz bana VAC na klucz gry czyli na rust w inneg gry mozesz normalnie grac ale w twoim profilu będzie widniał napis ze masz bana na VAC i ile czasu minęło gdy go dostałeś.

Nie graj na cheatach bo tylko psujesz grę uczciwym graczom.

miniatura.png

Opublikowano

Boże !! To jest MPC Multi Player Cheat a nie jakieś forum dyskusyjne prowadzone głównie przez @skrabix23   który płacze bo nie poleca grać na hackach no jprdl.. ludzie ogarnijcie się, za to powinny być warny a co do cheata ?

Tu masz tego pełno

http://www.unknowncheats.me/forum/rust/105797-complete-hack-list.html

tylko na górze nie klikaj tej reklamy bo tam są płatne cheaty 

55aR3G.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...