Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Format calego komputera w bootmenu?

bobblegaj

Pytanie

Opublikowano

Witam. Czy istnieje możliwość sformatowania calego komputera ? Otóż to gdy wlanczam kompa wyświetla mi się tylko jakieś boot menu i jak sfotmatowac kompa? Bo również każe wybrać mi jakiś Windows ? Tak jak bbym miał 2 ?

fmspapng_eerqqes.png

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mam Windows vista, ale gdy go instaluje pisze completing instalation i po kilku minutach wyświetla się czarny ekran i nic

fmspapng_eerqqes.png

Opublikowano

No tylko wkładam płytę do napędu i wlancza mi się okno. Wybieram język itd, no i wszystko mi się instaluje, tylko potem wyskakuje czarny ekran i nic, i nie wiem co zrobić :(

fmspapng_eerqqes.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Bo również każe wybrać mi jakiś Windows ? Tak jak bbym miał 2 ?

A skąd masz Windows'a 7 ?

Windows Vista który instalujesz z płyty jest legalny ?

Opublikowano

2 sprawy, podczas tego czarnego monitora korzystasz z zintegrowanej karty graficznej?

Oraz spróbuj PC odpalić w trybie awaryjnym wg. mnie po prostu brakuje Ci sterowników a vista jest po prostu zjebany i nawet w rozdzielczości 800x600 nie chce uruchomić. (Btw. twój monitor obsługuje taką rozdzielczość ?)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...