Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPrediction ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Wie ktoś jak wyłączyć te gówniane kółka czyli zasięg skilli bo przez to spadają mi fps ... mam 110 a przez to 60- nawet jak wszystko dam na low

Opublikowano

to nie przez te kólka spadaja fpsy, poprostu vprediction oblicza jak dobrze trafic skilshotem to same skrypty zamulaja kompa (zaleznie od skryptu bardziej lub mniej)

a jak ci przeszkadzaja te kólka to w menu pod shiftem szukaj cos z napisem ,, drawnings,, w tym sa opcje od kólek

Opublikowano

Z tym nic nie zrobisz. Te kółka, które pokazują Ci zasięg skilli nie są przyczyną lagów. Innej możliwości, jak zmiana/wyłączenie skryptu nie ma.

Widoczność zasięgu możesz wyłączyć poprzez użycie klawisza shift i skonfigurowanie odpowiednio ustawień.

Opublikowano

to nie przez te kólka spadaja fpsy, poprostu vprediction oblicza jak dobrze trafic skilshotem to same skrypty zamulaja kompa (zaleznie od skryptu bardziej lub mniej)

a jak ci przeszkadzaja te kólka to w menu pod shiftem szukaj cos z napisem ,, drawnings,, w tym sa opcje od kólek

Z tym nic nie zrobisz. Te kółka, które pokazują Ci zasięg skilli nie są przyczyną lagów. Innej możliwości, jak zmiana/wyłączenie skryptu nie ma.

Widoczność zasięgu możesz wyłączyć poprzez użycie klawisza shift i skonfigurowanie odpowiednio ustawień.

Czy ja wiem wyłączyłem to gówno i teraz mam 80+ fps :) więc jest GIT dzięki za odpowiedzi mi to bardzo pomogło można już jechać na evadee + CW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...