Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven po nerfie

RuchamNastki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś była jednym z silniejszych champów, ale z tego co wiem jej nerf kiedyś tam był dość mocny. Nadal jest dobra? Zastanawiam się, czy zaczac nia grać i kupić sobie króliczka skina

Opublikowano

Z tego co wiem dostała tylko nerfa na tarcze. I to tylko na early bo potem ma nawet większa wartosc niz pierwotnie :)

Opublikowano

Riven nadal jest grywalna, mimo, iż dostała nerfa nie jest to zauważalne.

Nadal widuje gry, gdzie nafeedowana Riven zmienia przebieg całej gry w prosty sposób. ;)

Opublikowano

Riven to bardzo dobry champion. Jest bardzo mobilna, może skakać przez ściany, tarcza często ratuje życie np. przed ignitem. Jest dobrą duelistką w miarę.

Opublikowano

Z tego co wiem dostała tylko nerfa na tarcze. I to tylko na early bo potem ma nawet większa wartosc niz pierwotnie :)

Nerfa dostało na pewno q a tarcza i w chyba nie było nerfione. Tak czy inaczej early ma średnie alebjak złapie trochę Freda to pocarryje gre.

Opublikowano

Ja gram nia tylko na midzie. Na 2 lub 3 lvlu prawie zawsze wbijam fb. Musisz grac nia b. agresywnie

Opublikowano
General
Base attack damage reduced from 56.7 to 54
Attack damage per level increased from 2.7 to 3

Broken Wings ( Q )
Damage-per-strike decreased to 10/30/50/70/90 (+40/45/50/55/60% total attack damage) (from 30/55/80/105/130 (+70% bonus attack damage))

Valor ( E )
Shield duration reduced from 2.5 seconds to 1.5

Wedlug mnie still viable

5_SurvingIgnite.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...