Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyIS - Testy systemu ItemShop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

<----Reklama---->

Witam!

Dziś mam okazję zaprosić was, do wzięcia udziału w beta testach systemu MyIS.

Pewnie zadajecie sobie pytanie, do czego to służy?

System, który chcę wam zaprezentować jest przeznaczony głównie dla nowych serwerów metin2, które rozpoczynają swoją przygodę, udostępniamy naszym użytkownikom IS do metin2, oraz panel do zarządzanie tym ItemShopem.

Funkcje naszego systemu (w wersji beta):

-Strefa pobierania, dzięki której można pobierać pliki do swojego serwera

-Możliwość zmiany wyglądu sklepu

-Prosty w obsłudze panel administracyjny

Oraz wszystkie funkcje ItemShopu

-Tworzenie kategorii

-Dodawanie przedmiotów

-Dodawani obrazków przedmiotów

Dla ciekawskich coś więcej o systemie:

Po rejestracji na naszej stronie masz możliwość dodania swojego własnego ItemShopa

Aby utworzyć swój sklep należy podać dane takie jak:

-Katalog w jakim chcesz zaistalować swój sklep na naszym serwerze (będzie to też adres poprzez jaki dostaniesz się do swojego sklepu)

-Nazwę serwera

-e-maile z jakich będą wysyłane wiadomości (jeśli pozostawisz pola domyślne, wykorzystane będą nasze e-maile)

-Dane dotyczące serwera (IP, login oraz hasło, Dane te są przechowywane w naszych bazach po zakodowaniu szyfrem, więc nikt niema do nich dostępu, jeśli masz ochotę przetestować nasz system skontaktuj się z nami, a podamy dane testowe)

dodaw.png

Dane podane podczas tworzenia można zmieniać podczas używania naszego systemu

pods.png

W panelu jest również możliwość dodawania kategorii i przedmiotów, wygląda to w następujący sposób:

kat1.png

kat2.png

Nazwy przedmiotów które dodajesz do IS pobierane są z bazy danych Twojego serwera, dzięki czemu nie ma problemów, że wyświetlona została zła nazwa i Twój gracz kupił zły przedmiot.

prz1.png

prz2.png

To są tylko podstawowe funkcjonalności naszego systemu!

Cały czas pracujemy nad tym, aby udoskonalić ten system, właśnie z tego powodu udostępniamy go w wersji beta abyście mogli nam doradzić, co poprawić i co zmienić.

Zapraszamy do testów!

Jeśli chcesz przetestować zaprezentowany system prosimy o kontakt poprzez jedną z poniższych metod:

Prywatna wiadomość na MPCforum

Wysłanie do nas wiadomości e-mail na adres:

[email protected]

w temacie prosimy wpisać: "Testy MyIS"

Opublikowano

Inaczej mówiąc ten MyIS to tylne drzwi by wydębić hasło do bazy danych i kręcić biznes zmieniając sobie ilość yang w mySQLna swojej postaci na danym serwerze i sprzedawanie ich na lewo?

Opublikowano

Inaczej mówiąc to nie, gdybyś potrafił czytać, jest to by pomagać tworzyć serwery takie które mają przyszłość.

Opublikowano

Inaczej mówiąc to nie, gdybyś potrafił czytać, jest to by pomagać tworzyć serwery takie które mają przyszłość.

Czyli teraz zewnętrzny IS jest niezbędny dla przyszłości serwera? A wydawało mi się, że można go bez problemu samemu stworzyć na swojej stronie.

Opublikowano

wedlug mnie ten MyIS jest zbedny po co tutaj opcje do edytowania kont skoro mamy navicat tak samo dodawanie przedmiotow do is prawie kazdy startujacy serwer ma odpowiedni panel na stronie do takich rzeczy ;/

Opublikowano

@Badar

Do beta testów nie mamy, ponieważ, nie zarabiamy na tym, ani nikomu za używanie systemu nie płacimy, jednak na dniach będziemy zakładać, by umożliwić waszym graczom łatwe płatności za przedmioty

@Dragon

Nie wiem ile masz lat, ale czytanie ze zrozumieniem, Jest to dla początkujących serwerów, nie każdego stać na to, by kupić od kogoś gotowy IS, lub też niema umiejętności lub możliwości stworzenia własnego IS

@Arkadioush

Dodawanie przedmiotów do IS a nie na serwer, więc nie wiem, w czym problem

Jak widzę niektóry potrafią wyłącznie krytykować, ale żeby ruszyć d... i coś zrobić dla innych to już gorzej, bo przecież, po co? Lepiej kogoś skrytykować.

Opublikowano

Niema to na celu, nie gram, ani nie zamierzam grać w metin2, takie strony robię z pasji, więc zapraszam, pozostał ostatni serwer testowy, kto pierwszy ten lepszy.

Opublikowano

@Badar

Do beta testów nie mamy, ponieważ, nie zarabiamy na tym, ani nikomu za używanie systemu nie płacimy, jednak na dniach będziemy zakładać, by umożliwić waszym graczom łatwe płatności za przedmioty

@Dragon

Nie wiem ile masz lat, ale czytanie ze zrozumieniem, Jest to dla początkujących serwerów, nie każdego stać na to, by kupić od kogoś gotowy IS, lub też niema umiejętności lub możliwości stworzenia własnego IS

@Arkadioush

Dodawanie przedmiotów do IS a nie na serwer, więc nie wiem, w czym problem

Jak widzę niektóry potrafią wyłącznie krytykować, ale żeby ruszyć d... i coś zrobić dla innych to już gorzej, bo przecież, po co? Lepiej kogoś skrytykować.

Dargon jak już

Czemu szukasz wyjaśnienia w braku pieniędzy? W takim razie jak ktoś nie ma kasy nie robi serwera - oskryptowana strona i hosting kosztuje, dedyk też kosztuje.

To nie jest krytyka, tylko próba wyjaśnienia pomysłu. Dobrych intencji w tym przypadku nie widzę. No ale każdy ma swój rozum i niech robi co uważa za słuszne ;)

Opublikowano

A czemu Tobie tylko o to chodzi, jeśli nie chcesz korzystać nie musisz, po kilku dniach mamy kilkanaście zadowolonych osób już, może to nie są jakieś wielkie dedykuję, ale na początek zawsze coś, każda wskazówka dla nas się liczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...