Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

samoobrona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz, jakie sw są w towim mieście.Krav maga, combat 56, Systema.Oczywiście, jeżeli ich nie ma to warto zapisać się choćby na zwykły boks czy karate.Zawsze będziesz miał przewagę nad przeciwnikiem, który nie umie nic.

Opublikowano

wystarczy nauka z netu ja już się uczę 1 rok a wyrobiłem się jak kozak i jak teraz wejde np. do kościoła to schodzą z ławek wszyscy , albo jak ide przez ulice to samochody hamują , albo jak widze starszą panią to ona ucieka , albo jak ide z psem to pies piszczy .. jak jestem najlepszy .. a ćwiczyłem combata 

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Ucz się sam, weź worek, i napierdalaj w niego, a się nauczysz xD

@Niepokonany007 wielu jest takich mało inteligentnych cwaniaczków.

Wiem wszyscy mi to mówią , czasami trzeba zrobić z siebie "błazna" żeby nie było tak ponuro :P 

@topic

Bierz combata albo kravmage do walk ulicznych się na pewno przyda któreś z tych.

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Z buta w krocze i spierdalasz, żadna filozofia.

Opublikowano

Musisz sobie zadać pytanie czy chcesz nauczyć się walczyć czy po prostu się bronić. Jeśli tylko bronić to udaj się na kurs samoobrony. Jeżeli masz zamiar szkolić się w walce to przygotuj się na długie ciężkie treningi, to nie przychodzi samo z siebie. Z własnego doświadczenia polecam judo bądź jeśli chodzi o bardziej agresywny styl to mma.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...