Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak Gry. Polecajcie swoje typy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, otóż nie mam w co grać :D

Jak każdy z was prawdopodobnie, miał taki moment, ja mam go po raz szósty :D

Mój sprzęt może i nie jest najlepszy, ale nie ma też sensu, żebyście sugerowali się nim.

Podawajcie mi swoje propozycje gry.

Zastanawiałem się nad Dragon Nestem, ale mam z nim mały problem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1212793-problem-z-gra/

Gry z obojętnie jaką grafiką (byle nie pikselowa)

Gry z językiem polskim bądź angielskim

Gry z jak największą ilością graczy online (powyżej 500)

Gry Multiplayer za free.

Wykluczam:

JEŚLI NIE INTERESUJE CIĘ OPINIA O TYCH GRACH TO NIE CZYTAJ. WAŻNE BYŚ TYLKO NIE ZAPROPONOWAŁ MI GRY Z TEJ LISTY. WYBIERAJĄC MI GRĘ NIE SUGERUJ SIĘ TYM CO NAPISAŁEM O KAŻDEJ GRZE. ZAWSZE MIMO WIDOCZNEGO MINUSU, KTÓRY ZNALAZŁEM JUŻ W INNEJ GRZE, TO CO NAPISZESZ MOŻE MI SIĘ JEDNAK SPODOBAĆ.

Metin2 - grałem na PL-u, na ponad 130 privach, i po prostu mam go dosyć na jakiś czas

Elsword - teraz przestałem w to grać, bo mi się znudziło.

4Story - gierka dobra, jednak interfejs jest moim zdaniem do dupy

AirRivals - gierka też spoczko, ale nie moje klimaty, znudziła mi się dość szybko

Wizard101 - zbyt dziecinna moim zdaniem (nie chodzi mi tu o grafikę)

NosTale - tak jak wyżej w dodatku te klasy (zbyt podstawowy podział)

AION - "tytan" wśród MMO, w które grałem :D (30GB to troszke dużo :D). W dodatku zbyt wiele misji, zbyt powolne bicie.

Runes Of Magic - ot, tak po prostu :D

Batllefield Heroes - nie, nie, nie. Mój tata w to gra, ja nie zamierzam

Battlefield Play4Free - lepsza wesja (graficznie) Heroes nic więcej :D

Wolf Team - połączenie wilkołaków i strzelanki? pomysł dobry, ale ja nie kupuję tego

Shaiya - grałem w to 3 razy. Za każdym razem rozczarowała mnie mała ilość graczy.

Last Chaos - moim zdaniem tak jak: Shaiya, 4Story, AION oraz RoM - nie ma nic w niej fajnego.

NFS World - na dłuższą metę: P2Win a nie F2P....

Neverwinter - klonik Diablo czy co?  może mi się tylko zdaje, ale jakoś tego nie lubię.

Rise of Metin - kontynuacja metina..... taaaa..... raczej marny klon WoWa + mała ilość graczy (grałem w polskiej gildii, ale potem i tak wszyscy odeszli z gry).

Counter - Strike 1.6 - spoczko, ale jeśli nie zmieniam serwera, to jedynie ciągle to samo. Albo masywne zabijanie, albo parkour (DeathRun), albo co innego.

SAMP oraz MTA - GTA SA w wersji multiplayer. Fajne, ale nudzące

Gothic Multiplayer - to samo co u SAMP oraz MTA

Marvel Heroes - klonik Diablo z bohaterami Marvela

Drakensang - klonik Diablo.

Minecraft - ech, te sześciany :D

Tibia - ech, ta grafika :D

M&M Duel of Champions - ech, ta gra w karty :D Przypomina mi to dawne czasy, gdy się grało w Yu-gi-oh, pamiętacie? :D Polecam, dla nudy i dla ćwiczenia strategii. Ja jestem człowiek wolno myślący :D

League of Legends - gra zajebista, jednak od niej również niedawno się odzwyczaiłem, nie chcę powracać, mimo, że spełnia niemal wszystkie moje wymogi

Ghost Recon Online - fajny FPSik, jednak nie lubię takiej nowoczesności (tak jak w AirRivals)

Royal Quest - ech, po prostu nie :D

Tera - z gatunku "tytanów" wśród tych gier :D 26 GB :D Ogólnie gra mi się nie podoba

World of Tanks - nie moje klimaty

Okej, to chyba wszystko :D Dawajcie swoje propozycje :D

P.S. Gra "w życie" mnie nie interesuje. Za słaba grafika :D :D :D

@EDIT:

TF2 - nie zachęca mnie to jakoś

L4D2 - pisałem, że płatnych nie chcę

Brick Force - znowu kwadraty/sześciany? Obczaję, ale nie wiem czy zagram

Loadout - zagram jak naprawdę będę zdesperowany

Age of Wulin - nie pociąga mnie gra o samurajach itp

DevPro - w yu-gi-oh to ja moge sobie pograć z kolegami na powietrzu :D

CoD - najpierw trzeba kupić grę, więc nie chcę

NMRIH - te 500 graczy online to u mnie zbyt ważna podstawa. Nie chcę grać w grę, w której nie ma zbyt wielu graczy.

Path of Exile - zbyt kiepski podział klas

War Thunder - samolocikiiiii! moim zdaniem połączenie AirRivals z WoTem

Warface - kolejny nieciekawy FPS.

Arius2.pl - chyba mówiłem coś o Metinach? NIE!

DC Universe Online - jak dla mnie - gra zbyt podobna do Marvel Heroes

Crossfire - eeeeem.... coś jak CS jak widzę

War of immortals - obczaję, może mi się spodoba.

Smite - również obczaję

WoW - mówiłem! Tylko F2P

Combat Arms - gra niezbyt ciekawa jakoś

Warface - grafika moim zdaniem słabsza, ale może, może....

Heroes and Generals - coś pomiędzy BF a WoT. Nie chcę

BF Heroes - nie! proszę czytać dokładnie listę. Już jest tam ta gra.

Seria StarCraft - mimo wszystko za grę trzeba płacić, aby pograć na serio. Nie chcę tego.

DarkOrbit - zapomniałem wspomnieć, że w to kosmiczne coś też grałem

Hearthstone - znowu karcianka? nie chcę

The Mighty Quest for Epic Loot - jak dla mnie.... Royal Quest tylko troszkę inny

Diablo - nie, pograłem sobie w to kiedyś i zapomniałem zapisać. Przez klony takie jak Drakendsang, Marvel Heroes itp. ta gra straciła swoją magię.

wz05.png

Opublikowano

Zobacz team fortress2 (f2p) , l4d2 (płatne ale fajne), brick force (coś jak minecraft tylko że fps i budujesz mapki z kwadratów a później na nich gracie , graj to tylko jak naprawdę ci się nudzi). Zobacz też Loadout (na steam) gra f2p są różne tryby rozgrywki a najlepsze jest to że sam robisz broń tzn. Składasz z części jakich chcesz np. Laser który podpala? Czemu nie albo rakietnica która leczy? Możliwości jest mnóstwo

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Hadzik, nikt ci nie powie w co masz grać, zwłaszcza jeżeli hejtujesz wszystko co ci podadzą ;-;

PS.

Path of Exile nie jest zrobione do podziału na klasy, wybór klasy tylko decyduje o miejscu w drzewku rozwoju gdzie zaczynamy, nic więcej ;-;

Jeżeli o mnie chodzi polecam ci gry F2P ze steam, są tam jedne z tych najlepszych

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Crossfire. Troche stare, ale cały czas dochodzą jakies nowości.Wiele zróżnicowanych trybów gry, więc szybko się nie nudzi. Tylko ściàgnij wersje EU, bo na NA nie można już zakładać kont z naszego kraju. W sumie żadna strata, bo tylu cheaterów tam siedzi, że dobrowolnie zostawiłem swoje konto na NA i przerzuciłem sie na EU. Ostatnio doszedł tryb WAVE mode. Czyli coś jak LoL tylko dostosowane do realiów FPS. Ale tak jak w LoL-u masz trzy linie, turrety, inhibitory ( tyle że dwa, i trzeba oba rozwalić żeby nasze tworzyły super-soldierów) i miniony. Wszystko tylko inaczej nazwane.

Opublikowano

StarCraft: BW - niby trzeba kupić (6 PLN), ale na pirackiej wersji da się grać online (na nieoficjalnych serwerach, gra tam całkiem sporo osóB).

StarCraft II - od jakiegoś czasu jest grą F2P - bez dostępu do kampanii oraz gier rankingowych, ale mimo to da się grać online. Poza tym, w tej grze jest coś takiego, jak "salon gier", są tam różnego rodzaju mini-gierki, część z nich jest całkiem ciekawa.

DarkOrbit - gra przeglądarkowa, F2P, Pay2win. Mimo P2W polecam sprawdzić (wiem jak to brzmi). 

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...