Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział Runes Of Magic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A są do niej jakieś boty? :)

Edit.

Z tego co widzę na epvp są jakieś boty, bugi, hacki do tej gry.

Na tak.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

up zdecydowanie sie z toba zgadzam

ja nie wiem czy duzo osob w to gra

my tu zrobimy taki dzial a tam sie bedzie udzielac 5 pspb to troche za malo

hmm no nie wiem

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Warto zagrać. Ciekawe rozwiązania.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

up zdecydowanie sie z toba zgadzam

ja nie wiem czy duzo osob w to gra

my tu zrobimy taki dzial a tam sie bedzie udzielac 5 pspb to troche za malo

hmm no nie wiem

racja pewnie będzie jak w dziale "crossfire"

najpierw się rozkręci a puziniej w dół

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

mikey nie mow ze shit skoro nawet nie grales... ja gram w to ok tygodnia (19lvl) i jak narazie nie nudzi sie ;) Ciekawe ma questy, party jest konieczne do ubicia bossow, duza mapa, sporywybor skilli jak i klass... polecam

Opublikowano

Ja w ta gre gram ponad rok, jak zaczalem grac na closed beta tak gram do tej pory :)

Gra ma duzo graczy szczegolnie z Polski i Niemiec, jest to f2p,

Mysle, ze stworzenie dzialu z ta gra to dobry pomysl ;] Boty napwno sa, wystarczy wpisac na youtube

btw. sam bym przygarnal cos na geathering ;p bo szkoda czasu na zbieranie tego jak mozna na alcie spokojnie i wmiedzy czasie farmic instancje ;]

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Terrible, ja Ci warna nie dałem, ale podejrzewam, że dostałeś od jakiegoś GM'a za obrazę moderatora.

Gra z góry odpada dla mnie ponieważ:

1. jest po polsku

2. dzieci metina i reszta dwulatków przerzuci się na tą grę z racji iż jest po polsku.

3. chamska kopia wow'a, (piszą to nawet na wikipedii)

4. sztywna grafika

5. coś w rodzaju premium shopu, tzw. jeśli masz kasę to jesteś lepszy.

btw. po twojej wypowiedzi stwierdziłem, że o WoWie niestety nic nie wiesz a twoje świadczenie o grafice jest błędne, wbiłeś pewnie 10lvl na jakimś przedpotopowym komputerze (jeśli grałeś na wersji trial to się nie dziwie, jest to okrojona wersja z ubogą grafiką i można grać do 20lvla. Kumpel gra w tą grę bo nie umie angielskiego i miałem okazję zobaczyć jak w to gra i nic tam specjalnego nie ma.Co do sprawy twojego "wierzchowca", w WoWie również są unikalne mounty, można je zdobyć poprzez granie w gre karcianą (WOW TCG) albo z Blizzcon'a który odbywa się raz w roku i pewnie z jakichś innych też. I nie porównuj grywalności wowa z tym czymś :)

Opublikowano

Co ma Piernik do Wiatraka?

Co ma Runes Of Magic do WoWa?

To są 2 rózne gry a wy odrazu porownujecie do WoWa.

według mnie PL będzie to samo co Metin2 PL .

Lecz sciągam ...

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Mikey masz racje to jest kiepska kopia wowa i co do tego ze 2 letnie dzieci co graja w metina sie nato przezuca tez masz racje bo gra w to moj 9 letni brat i twierdzi ze to jest ciekawe ale dla mnie to nic nie warte Sztywna grafa nie ciekawa fabuła jedyny plus to to ze jest po polsku a tak to jest wielkie gowno jak ktos by chcial to porównać to do wowa to niech najpierw w to zagra 10 minut grania i odstawi to

Opublikowano

ja jestem za tym aby zrobic taki dzial ja juz sciagam i mam zamiar w to dlugawo grac:)

popatrzcie sobie na youtube i ocencie jak dla mnie to bardzo fajne jest:)

reklama w sygnie RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...