Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher problem.

DoesntMatter91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, pisalem na forum mv ale nikt nie umie mi pomoc, a staff nawet nie odpisuje, chyba ze powiem ze chce zdonatowac 5000 euro to wtedy dostane 50k odpowiedzi meh

jak wlaczam launchera i klikam play game, wyskakuje ten obrazek z paskiem ładującym sie, ale nie od poczatku tylko pokazuje sie juz jakby okolo 1cm był załadowany i stoi w miejscu, zreszta tu macie ss 

http://oi62.tinypic.com/qzkz2e.jpg

nie chce sie ładowac i nie moge przez to wejsc do gry, sciaglem na nowo clienta, odinstalowalem i zainstalowalem na nowo i nic, formata nawet robilem i dalej to samo, a najlepsze jest to ze przez 3 lata nie mialem takiego problemu, dzisiaj normalnie gralem, wyszedlem z gry, chcialem pozniej wejsc i problem ten sie zaczal ... -.-

Opublikowano

Z tego co się orientuje, teraz są pewne problemy z launcherem MV.

Nie musisz się przejmować, spróbuj ponownie jutro. 

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

okay spróbuje, najwyzej jutro dam znac czy działa czy nie, bo mam tak od południa :/ a rano normalnie jeszcze gralem

choc malutka w tym nadzieja, bo ktos na forum tam pisal ze ma takie problemy czesto i restart neta pomaga, lub otwieranie jako administrator, a mi nie pomoglo ani to ani to :/

Opublikowano

Jak jutro nie zadziała, to spróbuj też odinstalować mv, a po tym usunąć folder mv. Zainstaluj ponownie i sprawdż, czy zadziała.

Opublikowano

Miałem dać znać więc daję, dopiero co skończyłem skan kompa, defragmentacje dysków, a problem nadal ten sam. 3 lata było normalnie i nagle się ... pyk. Nie mam już pojęcia o co chodzi, a domyślam się po wyświetleniach że wy też nie wiecie o co z tym biega więc, zaczne szukać jakieś new gry, szkoda że przestało się ładować ''od tak".

Dzięki za reply

Edit.

Jakby komuś się tak działo, to dodam tylko że coraz więcej ludzi ma ten sam problem, wina widocznie leży po tamtej stronie, bo wątpie że na tylu kompach w tym samym czasie się coś ten teges i micro przestało działać, cóż nic tylko czekać now i zabijać nudę na innych grach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...