Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kąpielówki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam dylemat, chcę kupić sobie tanie kąpielówki, ale nie wiem jakie. Nie chcę wyglądać ani jak pedofil ani jak napalony nastolatek, który patrzył się w piersi. Zaczyna się sezon i za niedługo otwierają u mnie basen. Jakie kąpielówki będą lepsze, te ala majtki/bokserki czy te ala krótkie spodenki i gdzie polecacie takie rzeczy kupować (w jakich sklepach w necie). Chodzi mi głównie o coś taniego by nie wydawać dużo kasy na coś co posłuży mi 2miechy i potem pa, pa.

Niektórzy może będą się ze mnie śmiać ze względu na to pytanie no, ale dla mnie to dylemat jak cholera.

Dojrzewanie uderza w banie (bardzo).

Opublikowano

A zna ktoś fajny tani sklep internetowy gdzie można ów kąpielówki do kolan kupić?

Wzory dowolne, po prostu sklep.

Opublikowano

@UP

Ja kupiłem swoje takie do kolan fajne w H&M

coś w ten deseń, ofc nie takie tylko mówię na styl tego. A fajne bo siateczkę mają przyjemną lol xD

Str%C3%B3j-k%C4%85pielowy-m%C4%99ski-k%C

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

@UP

Właśnie o takie coś mi chodziło, teraz siateczka zrobiła się popularna ;)

Dowiedziałem się tego co chciałem choć jeszcze możecie podać kilka sklepów z takimi kąpielówkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...