Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin na ranking by PLROSEKPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko a otóż mam takie pytanie zacząłem od 2 miesięcy pisac pluginy gdyż nie chciałem sciągac jakiś nieznanych pluginów.

A więc stworzyłem plugin na ranking by PLROSEKPL.I chciałbym się zapytac czy jest duże zainteresowanie takim pluginem.

Gdyż chciałbym go udostępnic użytkownikom mpcforum.I chciałbym zrobic ankiete malutką.

Muszę jeszcze dodac z czego został zabity np z diamentowy miecz.

Ale to później.

I chciałbym się zapytac co jeszcze dodac do niego czy coś poprawic.

Łapcie screena z pluginu.

http://zapodaj.net/211597c0050a9.png.html

http://zapodaj.net/659b9b7ecae8d.png.html
Opublikowano

Jak możecie to piszcie wypowiedzi co dodac co usunąc.

@up Jest to plugin na ranking gdy zabijemy danego gracza dostajemy punkty gdy klikniemy na gracza mieczem to się wyświetli nam jego ranking.

Więc jak już powiedziałem jak zabijemy danego gracza ten kto go zabije dostaje punkty na + a ten kto umrze dostaje na -.

I chciałbym jeszcze do niego dodac z czego został zabity można podpiąc do mysql nasz plugin.

Mam nadzieje że wytłumaczyłem ci to.

Opublikowano

Na początku dostajemy 1k punktów a potem same się doliczają czyli jak np zabijemy kogoś i dostaniemy 50 punktów to będziemy mieli 1050 a jak umrzemy dostaniemy  punkty -50 i będziemy mieli wtedy 950 chyba dobrze liczę :D.

Mam nadzieje że wytłumaczyłem.

Opublikowano

taki plugin to chwila roboty, nie ma sensu jego udostępniać :) napisz coś lepszego, coś czego jeszcze nie ma :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Fajne udostpnij ale dodaj  że będzie opcja taka że będzie komenda dla admina /admrank i ona dodaje że jak ktoś zabije admina to daje mu 1500 rankingu np

Dodaj jeszcze tą kropke na koncu  na czerwono

Opublikowano

Wersja 1.1 dodano komendy dla admina-dodawanie,odejmowanie punktów!

@up Nie dodam czegoś takiego gdyż adminów nikt nie zabija admini pilnują graczy. -.-

@1361622928-U485574.pngref

Opublikowano

Wersja 1.1 dodano komendy dla admina-dodawanie,odejmowanie punktów!

@up Nie dodam czegoś takiego gdyż adminów nikt nie zabija admini pilnują graczy. -.-

@1361622928-U485574.pngref

To zrób

jak ktoś zabije admina to sie nic nie wyświetli ani rankingu nie odejmnie ani nie doda

np jakis admin ma z/w i mu gm wylaczylo lub byl reload i mu zabralo gm

@down

Dodaj jeszcze tą kropke na koncu  na czerwono

Opublikowano

Możesz udostępnić jak chceż ale dodaj do tego pluginu parę dodatków np pkt pod nickiem gracza komenda /ranking itp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...