Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Let's Fish-bot

CGkuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot działa po dzisiejszym patchu.

INSTRUKCJA:

1: Uruchamiamy bota.

2: Wybieramy interesujący nas tryb gry:

a). AUTO - bot automatycznie łowi i zamyka wszelkie wyskakujące okna dla jak największej wydajności połowów.

b ). CZAS - bot po złowieniu ryby wyświetla na krótko informacje o złowionej rybie.

c). MANUAL - bot nie zamyka żadnych okien, po wciśnięciu ESC zaczyna łowić dalej.

d). 150% - przy zaznaczonej tej opcji bot działa w przeglądarce z powiększeniem strony do 150%, gdy opcja nie jest zaznaczona domyślnie działa przy powiększeniu 100% (każda zmiana tego trybu wymaga ponownej kalibracji).

3: Kalibrujemy poprzez najechanie myszką na dolny-prawy kant okna gry i wciskamy F7.

4: START - następuje po kliknięciu na okno gry i wciśnięciu klawisza F4.

5: PAUZA - następuje po wciśnięciu F5, ponowne naciśnięcie powoduje wznowienie pracy bota. W przypadku zmiany trybu np. z AUTO na MANUAL podczas trwania PAUZY wznowić należy klawiszem F4.

6: KONIEC - następuje po wciśnięciu F6 lub tradycyjnie krzyżyka w oknie bota.

Bot_x64: <http://www.sendspace.pl/file/a46e712c3366a71b9c83d70>

Scan: <https://www.virustotal.com/pl/file/23ede403f626de94f24c062aa5c9de84244dbe77a076fe0398bb3d5d6b784d8c/analysis/>

Bot_x86 <http://www.sendspace.pl/file/98fee48457d58cc21267e3f>

Scan: <https://www.virustotal.com/pl/file/11bf8d987e36d9c53fc7bf6b0db320c352099210dac7f73f2bbd68c399039d0e/analysis/1400788665/>

Opublikowano

Ustawiam na kancie u dołu i strona leci mi do góry ;/ Nie można ustawić poprawnie na tym kancie. Wersja x86.

W instrukcji napisałem żeby kliknąć na okno gry po to aby była aktywna, łapanie ryb w grze i przewijanie stron w przeglądarkach wykonuje się za pomocą spacji więc zapewne stąd twój problem, przed wciśnięciem klawisza F4 kliknij gdziekolwiek w grze.

Opublikowano

Na trybie auto nie zamyka okien i przez to nie łowi. Musze zamknąc i ponownie nakliknąc na okno by zaczęło łowi, dzieje sie tak bez przerwy a skonfigurowałem go na pewno dobrze.

Prosze napisz o co biega :)

Edit :Problem zażegnany - nie odkliknąłem funkcji okno 150%

Wielkie dzięki za bota :)

Opublikowano

Fajne ale dlaczego duze ryby urywa?

Dlatego że bot jest nieco spowolniony przez dodatkową akcje jaką musi wykonywać po "zabezpieczeniu" przez twórców gry. Inne boty tego typu były pisane w Autoit i polegało to na spamowaniu klawisza ESC, w tej chwili skutkuje to wyciągnięciem wędki zanim ryba złapie za haczyk. Udostępnianie bezpośrednio kodu tylko ułatwiło twórcom zablokowanie praktycznie wszystkich botów :) Jak coś wymyśle to zaktualizuje.

Uczeń
Opublikowano

Niepolecam już tworzyć botów w AutoIT  lepiej skorzystać ze skrypwów w cheat engine

Opublikowano

Niepolecam już tworzyć botów w AutoIT  lepiej skorzystać ze skrypwów w cheat engine

Daj znać jak znajdziesz działający :)

Uczeń
Opublikowano

A ty daj znać jak znadziesz w AutoIT bo pułki co po dodaniu zabezpieczeń przez administracje lets-fish ( Ryba rankingowa itp. ) są zrywane 

Opublikowano

Dziwne, bo ja uzywam juz przez dłuzszy czas AutoIT i mi zadnej ryby nie zrywa. Oczywiscie mialem tego samego przed wprowadzeniem ryby rankingowej konkursowej itd. i tak samo dziala teraz jak i wczesniej, wiec nie wiem jaki wy macie problem...

Uczeń
Opublikowano

Mam skrypt cheat engine chyba jedyny działający w sieci , ale lepiej żeby nikt go nie znalazł bo za dużo było by boterów i resetów kont więc niezabardzo polecam 

Opublikowano

Wklejcie ten kod w notatnik i zapiszcie z rozszerzeniem CT. Z botem z pierwszego postu gra wam samo.

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<CheatTable CheatEngineTableVersion="14">
<CheatEntries>
<CheatEntry>
<Description>"Always caught fish"</Description>
<Color>80000008</Color>
<VariableType>Auto Assembler Script</VariableType>
<AssemblerScript>{
===========================================
 Game Name     : Lets Fish
 CE Version    : 6.3
 Release date  : 26-05-2014
 Author        : Deny Roger
 Features:
 - Always caught fish.
 - Catch fish instantly.
  Credits:
 - www.gamebloginf.blogspot.com
============================================
}
[ENABLE]
Aobscan(_sec,D0 30 F0 9D 04 D0 66 F2 34 12 3A 00 00 F0 9F 04 D0 D0 D0)
label(sec)
registersymbol(sec)
_sec:
sec:
db D0 60 B9 4B 4F 91 35 01 F0 BF 04 47 00 F0 9F 04 D0 D0 D0
[DISABLE]
sec:
db D0 30 F0 9D 04 D0 66 F2 34 12 3A 00 00 F0 9F 04 D0 D0 D0
unregistersymbol(sec)
</AssemblerScript>
</CheatEntry>
<CheatEntry>
<Description>"Catch fish instantly"</Description>
<Color>80000008</Color>
<VariableType>Auto Assembler Script</VariableType>
<AssemblerScript>[ENABLE]
Aobscan(_no,D0 30 F0 2D 60 96 05 D0 66 9A 04 2C D7 40 24 64)
label(no)
registersymbol(no)
_no:
no:
db D0 30 24 28 48 96 05 D0 66 9A 04 2C D7 40 24 64
[DISABLE]
no:
db D0 30 F0 2D 60 96 05 D0 66 9A 04 2C D7 40 24 64
unregistersymbol(no)
</AssemblerScript>
</CheatEntry>
</CheatEntries>
<UserdefinedSymbols/>
<Comments>Info about this table:
</Comments>
  <LuaScript>showMessage("Please CLICK Ads in my blog www.gamebloginf.blogspot.com")
</LuaScript>
</CheatTable>
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Urywa mi wszystko tzn odrazu po braniu krecha do końca leci i lipa wie ktoś co może być ? na lapku śmigało win7 64

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...