Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrajmy w Skyblock na serwerze.

MrKapi1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do twojego filmiku.

Jeżeli nagrywasz już let's play'e, nagrywaj je na lepszym sprzęcie. Niezbyt dobrze ogląda się grę, kiedy ona się tnie - szczególnie kiedy chcesz zobaczyć rozgrywkę ze strony drugiej osoby.

Druga sprawa to jest mikrofon. Musiałem podgłośnić głośniki, abym mógł Cię lepiej słyszeć. 

Ogólnie to wszystko byłoby OK, gdyby nie te wady które opisałem wyżej. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Jak się ma mikrofon w odstępie od źródła głosu ze dwa metry, to nie ma co się dziwić, że ledwo Cię słychać. Zrób coś z lagami również.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Nagrywam programem Hypercam3. Co do stresu to sa moje początki i nie czytam z kartki. Lagi będą usunięte jak kupie nowy komp bo narazie nagrywam na lapku. A na nowego kompa narazie mnie nie stac :(. A intro bedzie skrócone.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przyśpiesz to intro i dźwiek z twojego odcinka słysze tylko w lewej słuchawce, więc nie da się tego oglądać ;]

sygna.jpg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...