Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Logowanie, Wybór Królestwa, Wybór/Tworzenie Postaci oraz Flagi z Atreya!

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ellie Goulding - Burn (Maths Time Joy Remix)

Trochę efektów z aae doszło do tego więc nie będzie takie samo jak na intro.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wszystko spoko, estetycznie... tylko tło logininterface bardziej pasowałoby mi takie jak przy wyborze królestw. (coś w ten deseń, ale to tylko moja opinia) 

Reszta jak najbardziej na +.

Specjalista
Opublikowano

Elegancko,widać że spędzone wiele godzin na wszystkim daje już bardzo ładny efekt,a spodziewam się że to dopiero początek i wiele ciekawych dodatków dojdzie jeszcze :)

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ładniutkie, ale co wy na to aby zaznaczone elementy np 'tliły' (chyba dobre słowo użyłem) światłem? Fajny efekt by był, jakby tak przygasały i zaraz rozpalało się w nich światło, przygasało i znowu rosło natężenie światła.

w2LRQuE.png

Opublikowano

Ładniutkie, ale co wy na to aby zaznaczone elementy np 'tliły' (chyba dobre słowo użyłem) światłem? Fajny efekt by był, jakby tak przygasały i zaraz rozpalało się w nich światło, przygasało i znowu rosło natężenie światła.

w2LRQuE.png

Jeśli nie pojawią się żadne komplikacje przy teście Twojego pomysłu to go wrzucimy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jeśli nie pojawią się żadne komplikacje przy teście Twojego pomysłu to go wrzucimy.

Co do całej pracy to zajebista robota!

Co do efektów jak pisał Endymion, bardzo dobry pomysł. 

Opublikowano

Fajnie wygląda, a z ciekawości spytam Grafike wykonał Murilz/Kurlz? 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Fajnie wygląda, a z ciekawości spytam Grafike wykonał Murilz/Kurlz?

Mizune robił grafikę, nie korzystamy z usług zewnętrznych osób.

0LsM05U.png

Opublikowano

nooo ładniutkie bardzo

zastanawia mnie tylko czy postacie w wybieraniu beda standardowo jak na pl wybierane czy 1 postac i jezeli klikniemy ten czerwony lisc przechodzi na kolejna postac?

Opublikowano

nooo ładniutkie bardzo

zastanawia mnie tylko czy postacie w wybieraniu beda standardowo jak na pl wybierane czy 1 postac i jezeli klikniemy ten czerwony lisc przechodzi na kolejna postac?

Standardowo postacie obracają się na taśmie bo nie ma sensu kombinować.

0LsM05U.png

Opublikowano

Fajnie to wygląda ale na Eterni*y mieliście moim zdaniem fajniejszy wybór postaci xD ale to kwestia gustu raczej tak czy siak tutaj wszystko do siebie pasuje i wygląda to idealnie ;) 

Opublikowano

ładnie wykonane lecz tak samo było z Eternity (wszyscy wiemy jak to się skończyło), zapowiedzi, ssy szałowe a serwery chujo**

Pozdrawiam Multitabs :)

m1jO9Go.png

Opublikowano

ładnie wykonane lecz tak samo było z Eternity (wszyscy wiemy jak to się skończyło), zapowiedzi, ssy szałowe a serwery chujo**

Pozdrawiam Multitabs :)

Rozumiem, że próbujesz się pocieszyć bo wątpię żebyś był takim niedorozwojem żeby porównywać dwa zupełnie inne serwery z dwoma zupełnie innymi administracjami.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...