Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gdzie szuka scryptów dla vipów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Gdzie szukać scryptów dla vipów. Do tej pory przeglądając dział vip na forum bola znalazłem tylko scryptu które już mam na free unserze albo muszę jeszcze zaplamić (tu mam dodatkowe pytanie. Kupno danego scryptu jest na stałe czy to abonament?). Niby piszą że jest ogromna ilość scryptó dla vipów ale powie mi ktoś gdzie?

Opublikowano

Jak w temacie. Gdzie szukać scryptów dla vipów. Do tej pory przeglądając dział vip na forum bola znalazłem tylko scryptu które już mam na free unserze albo muszę jeszcze zaplamić (tu mam dodatkowe pytanie. Kupno danego scryptu jest na stałe czy to abonament?). Niby piszą że jest ogromna ilość scryptó dla vipów ale powie mi ktoś gdzie?

Jak kupujesz skrypt, który jest płatny i VIP to płacisz raz, i masz go na zawsze i możesz korzystać zawsze kiedy masz VIPa. Kiedy nie masz VIPa to kup sobie zwykły Paid skrypt, bo wtedy działa też na Free, jak nie ma dopisku, że dla VIPa :)

Take it easy my friend

Opublikowano

a nie ma nigdzie żadnego działu  gdzie sa tylko gotowe skrypty lub tematu gdzie sa podane najlepsze skrypty dla vipów?

Opublikowano

Dodam jeszcze kilka pytań.

Jakie skrypty polecacie na górną i  środkowa aleje oraz jungle? 

Jest jakiś champion który na skryptach wymiata w dżungli.

Właśnie się uczę grać shenem na topie. Jest jakiś skrypt który mi pomoże w lasthitach bo skończyłem gre z 84 :/

Opublikowano

zakładam że nie masz vipa, polecam OrbWalkera od hondy, ma lepsze last hity niż sac darmowy.

edit. Sorki nie zauważyłem :D masz vipa więc sac/mma na mida orianna/cassio 

Opublikowano

zakładam że nie masz vipa, polecam OrbWalkera od hondy, ma lepsze last hity niż sac darmowy.

edit. Sorki nie zauważyłem :D masz vipa więc sac/mma na mida orianna/cassio 

Syndra i Nidaleee będzie lepszym rozwiązaniem :)

Opublikowano

mam mały problem. Mianowicie coś mi się buguje lol gdy mam włączonego bola. A mianowicie jeśli od początku włączenia ekranu ładowania nie będę zmieniał okien to nic się nie stanie ale jeśli wyjdę choć raz np. na przeglądarkę to gra sie crasuje i wyskakuje jakiś błąd że bol coś tam robi z clijentem lola i muszę znów  włączyć od nowa gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...