Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czekacie na Watch_Dogs ? Czego oczekujecie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika to pół biedy ale no pewno będzie fajna. Grywalność to już na zwiastunach była pro. Ja się ogólnie jaram tym parkourem hakowaniem i tym klimatem i możliwościami. TYLKO KURW% czemu takie duże wymagania ma :/. Trudno kupie se laptopa od wujka xD bo ma dobrego

Opublikowano

Nic się nie zapowiada ?! Zioooooom czyś ty żadnego zwiastunu nie oglądał? Nie czytałeś żadnych artykułów?

Widziałem, czytałem. I co? Nic ciekawego. Mechanika taka sobie, grafika nie wymiata. Widać, że na stare konsole. Mam nadzieję, że chociaż fabularnie coś pokaże.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Grafika to pół biedy ale no pewno będzie fajna. Grywalność to już na zwiastunach była pro. Ja się ogólnie jaram tym parkourem hakowaniem i tym klimatem i możliwościami. TYLKO KURW% czemu takie duże wymagania ma :/. Trudno kupie se laptopa od wujka xD bo ma dobrego

"Grywalność na zwiastunach była pro"

Przecież to jest tylko zwiastun ...

Ta gra będzie przekroju Sleeping Dogs.

Opublikowano

O_O przerażasz mnie. Grafika miodzio i powiem że to może być przeciwnik dla gta 5

Żart. GTA 5, a ta gra to inna bajka. Nie mówię, że GTA lepsze, ale to zupełnie dwie inne gry.

Jedyne co te gry łączy to słowo "sandbox".

Ta gra będzie przekroju Sleeping Dogs.

Też się z tym zgadzam.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Powtarzalne drewno pokroju Assassina.

Jeszcze z rok, może dwa i wreszcie jest prawdopodobieństwo, że zaczną wychodzić ładne gry na next geny.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nawet nie czekam, zasypują nas tymi gampleyami, że mam wrażenie jakbym znał całą grę i zero funu ze wszystkiego, może kiedyś kupie jak będzie w promocji w biedronce czy gdzieś. Po za tym porównywanie GTA V z WD to są chyba żarty?

Opublikowano

Zajebistej grafiki jak i grywalności. 

Dokładnie tego samego. Ale jeszcze dodam, że dobrej fabuły. 

/poza tematem:

fajna reklama WD 

76561198061193691.png

Opublikowano

Przecież Watch Dogs stoi na silniku używanymw serci Assassin's Creed, tylko zamiast asasynów macie współczesne amerykańskie miasto. Nie wiem, czym tu się jarać.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Tak się obawiałem, że te przecieki są prawdziwe i z gameplay'a od Jackfragsa widać, że rewelacji nie ma. Może na PC będzie ciut lepiej, ale dla mnie to wciąż Sleeping Dogs w innej tematyce.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Watch Dogs to sequel Sleeping Dogs czy całkowicie inna gra?

Co do tematu to gra jest niezła, ale i tak nigdy w nią nie zagram jak ma takie wymagania

Inna gra całkowicie.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...