Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mody ? czy Normalny serwer ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, robię serwer publiczny podobny do kwadratowej masakry tylko publiczny.

Mam do was pytanie czy serwer ma być na modach czy normalny (pluginy itd.)

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Oczywiście, że normalny. Mody moim zdaniem są nudne. Wystarczy dobry pomysł na serwer, trochę ciekawych pluginów i serwer bomba  :rolleyes:

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Właśnie moim zdaniem serwer z modami jest fajny,ponieważ nowe rzeczy i minecraft już się zmienia. Dawajcie swoje opinie...

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Moim zdaniem normalny serwer bardziej warto postawić.. NIż na modach... Ponieważ ktoś kto będzie chciał grać na takim serwerze będzie musiał najpierw pobrać paczke serwerów....A uwież mi nie bedzie mu sie chciało....

Opublikowano

No tak ale musisz najpierw zareklamować ostro tego serwa..... I ludzie będą musieli pobrać ten launcher... A wiesz dużo mozna zrobić z podrobionym launcherem na jakis program przechwytyjący co robimy na kompie...Sam doświadczylem takiej sytuacjii...Wiec wiesz a i jeszcze musisz mieć kogos kto ci zrobi taki launcher

Opublikowano

Oczywiście, że normalny. Mody moim zdaniem są nudne. Wystarczy dobry pomysł na serwer, trochę ciekawych pluginów i serwer bomba  :rolleyes:

mody nudne ? mody urozmaicają rozgrywkę no chyba że ich nie rozumiesz to mogą być nudne(trudne) ale od kiedy nudne są mody?

Moim zdaniem normalny serwer bardziej warto postawić.. NIż na modach... Ponieważ ktoś kto będzie chciał grać na takim serwerze będzie musiał najpierw pobrać paczke serwerów....A uwież mi nie bedzie mu sie chciało....

poco ktoś ma pobierać paczkę serwerów? jak już coś to modpack.

tylko i wyłącznie mody!

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...