Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SB na PROMT2

rossana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ma ktoś działającego bota pod ProMT2??

Pobierał kilka ale nie działają, wgl se nie uruchamia okienko, a jak na jednym sie otworzyło to pisze takie coś "Dieser Gegenstad hat keinen Splitter"

Opublikowano

Tutaj masz link do bs'a 

http://www.speedyshare.com/GMC6H/Metin.rar

Link do skanu

https://www.virustotal.com/pl/url/b91fcf0f9d3291610e826c308ec196a16b86a067b8153d9295088a0a635bb3a9/analysis/1399365642/

1. Switch-Bot.dll do folderu z metkiem.
2. Odpalasz alter injectora (Win 7 - 64 bit jako administrator) wybierasz Switch-Bot.dll z głównego folderu.
3. Klikasz "Chose Window" I masz 3 sekundy na włączenie metka, razem z nim bot Ci się włączy wink.gif

Mi działa na każdym serwerze

Opublikowano

Dzięki :)

zaraz sprawdze :)

aaa więc taak.. działa, włącza sie, ale ustawiam bony kilkam zmieniaj i sie nie zmienia nic ;/ zmianki mam, bron na 1 slocie mam i nic ;/

Legenda
Opublikowano

Dzięki :)

zaraz sprawdze :)

aaa więc taak.. działa, włącza sie, ale ustawiam bony kilkam zmieniaj i sie nie zmienia nic ;/ zmianki mam, bron na 1 slocie mam i nic ;/

Zmieniłeś ewentualnie ID zmianek?

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ustaw zmianke na ostatnim slocie pierwszej strony, wejdz w zakładke opcje i kliknij wybierz. Zmieni Ci ID na ID zmianki,  pewnie masz zle wpisane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...