Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dziala FUT...

RolnikKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z Fifa 14 UT... Gdy uruchamiam FUT'a to wyskakuje mi komunikat "Podczas nawiązywania połączenia z FIFA 14 Ultimate Team wystąpił bład. Za chwilę wrócisz do menu głównego FIFA 14."

Mam tak od wczoraj, ale moge grac normalne sezony online...Nie korzystalem z trainerow itp

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

mam to samo :D aplikacja Web nie dziala :D proszą mnie o kupno fifi jakby moj sklad zostal  usunięty :D ktos kto sie zna moze wie cos na ten temat czy to jest ban czy jakis bląd?

Opublikowano

Witam. Napisałem już do EA przez e-mail. Mam ten sam problem - mam nadzieję ,że do jutro będzie on rozwiązany - mam nawet nadzieje ,że w ramach rekompensaty EA da nam jakieś bonusowe paczki :) . Nie korzystałem z żadnych trainerów - jedyne co instałowałem ,to mod modingway ,żeby mieć wszystkie stroje i reprezentacje do gry w dwie osoby i karierze :D ,więc nie są to bany - z resztą nic nie otrzymałęm na maila ,także nie mogą to być bany - jak zwykle EA coś spieprzyło ....

Opublikowano

Nie działa. Problem dalej istnieje ... niby mój mail jest rozpatrywany ("w toku") ,ale od wczoraj nie dostałem do supportu żadnej odpowiedzi. No cóż ,za rok PESik ....

Opublikowano

Nie działa. Problem dalej istnieje ... niby mój mail jest rozpatrywany ("w toku") ,ale od wczoraj nie dostałem do supportu żadnej odpowiedzi. No cóż ,za rok PESik ....

Najprawdopodobniej jest to ban.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...