Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Max Ad dmg

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zazwyczaj się buduje tylko jeden item pod life-steal'a bo więcej nie potrzeba. Więcej obrażeń można uzyskać przez przebicia itp. wg mnie. Ale żeby offtopu nie było. To zbuduj do tego 3x krwiopijce i butki i masz full AD. Ewentualnie Okultystyczny i nabij 20 stacków zamiast jednego krwiopijcy.

Specjalista
Opublikowano

Ciężko tak troche mi się zdaje ;D A Hydre chce zbudowac bo dużo daje naprawde wiele :) Czekam na dalsze propozycje 

Opublikowano

Hydra na Zedzie nie potrzebna. Ma niezły wave clear z "E" i "Q". Hydra + BOTRK i można się pogubić. Nie zalecam hydry na zeda.

Diss_Stream.png

Opublikowano

hydra to core na zedzie

@AntyWarn

5bt i occult

hydra core na zedzieXDDDDDDDD skasuj te platyne z profiluXDDD jeżeli masz wyebane na buty (czego wiadomo nie polecam) to robisz 5 BT + okultystyka 20 stacków. 

Opublikowano

Naprawdę szukasz tutaj buildow gdzie 99% użytkowników tego foorum jest brazami i cały czas piszą tematy ze zasługują na diament , a jak juz specjalnie wyzwe go 1vs1 to potem dziecko płacze bo ja jestem diament a on brąz i nie ma szans przez to

. Hydra jest gownem na zera , latwiejasza farma? Jak? Prędzej ja spierdolosz ta hydra bo i tak zed to jeden z najłatwiej się farmiacych postaci pod towerem praktycznie zawsze dobijesz creepa

Opublikowano

Jak chcesz najwiecej ad na zeda to botrk, yomumu,lw, bt,maw albo drugi bt i buty.

@wszyscy up

Widze jakies katy z was ze gracie bez armpena na zedzie XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...