Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działa wam BOL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, działa wam bol w nowych patchu 4.8??? bo mi się normalnie wlacza bol, ale gdy do gry wchodzę, to nawet nic nie ma, nawet " Wlecome to bol czy jakos tak cha chacie"

Opublikowano

no nie pier... 7 dni czekac mam żeby BoL zaczol dzialac dla Free?

Przyzwyczaj się. Tak było jest i zapewne będzie. Jeśli nie chcesz czekać wystarczy kupić vipa :)

Opublikowano

Mam czekać 7 dni? czy max 7 dni a mogą to zrobić np. w 2-3

Odkopuje -.- Dla free user BoL będzie dzialac maxymalnie do 7 dni czy może być np. po 2 dniach???

Opublikowano

ja mam vipa i jeszcze nie dzioala mi lol , jutro dopiero bedzie?

Weź pod uwagę że u Spudgyego jest inny czas i w tej chwili pewnie śpi. Obstawiam że albo wieczorem albo jutro będzie działał. No chyba że nie ogarnie że był patch i będzie za 2dni (miało to już miejsce :D)

Opublikowano

Ide się zaj%Ac. -,- kupiłem cassio dzisiaj za RP a w ciągu 7 dni bym sam b wbil 4800-. -.-. -.-

jak jesteś cebulakiem i szkoda ci 30 zł na miesiąc bola to czekaj teraz 7 bądź więcej dni, tak chociaż karają tych biedaków, ciesz się że w ogóle grasz za darmo na tym, powinno być instabuy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...