Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabieram się po woli do zrobienia sobie pierwszego tatuażu, sam nie wiem jeszcze na jaki dokładnie się zdecydować i w którym on będzie miejscu.

Najprawdopodobniej będzie to prawa ręka przedramię bądź coś małego na torsie.

Jestem dość szczupły i zanim zrobię tatuaż wpierw chcę przytyć, nie mam zamiaru poprawiać go potem za często.

Czy znacie może jakieś salony ale bardzo dobre, bądź dobrych artystów którzy świetnie wykonają tatuaż.

I proszę o podawanie wzorów, kolorowe lub czarno białe wszystko jedno, interesuje mnie:

- biomechanika

- yin-yang

bądź inne ciekawe wzory na które będzie się patrzyło z zdziwieniem i pochwałą dla tego kto mi zrobi dziare.

Nie interesują mnie żadne tribale i inne chuja znaczące wzorki, a jeśli one coś tam niby znaczą to chuj mnie to.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

dokładnie co przyjaciel up , jak juz bedzie robil taki tatuaz to zostanie ci na zawsze.. w dodatku moze byc zdeformowany , faudy mogą sie pojawić , np przez starość lub się spasiesz

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Nie rób siebie brudnopisu, wykonawca tatuażu też może zrobić błąd i co zrobisz ? Nie zakreślisz tego.

Lepiej sobie odpuść, wolę dostać tego warna niżeli komuś nie odradzić tatuowania.

Opublikowano

Nie rób siebie brudnopisu, wykonawca tatuażu też może zrobić błąd i co zrobisz ? Nie zakreślisz tego.

Lepiej sobie odpuść, wolę dostać tego warna niżeli komuś nie odradzić tatuowania.

Głupi jesteś, czy jak? Jak tatuażysta coś spieprzy to zawsze można wystąpić o odszkodowanie. Tatuaż to fajna sprawa, sam sobie zrobię na 18-nastkę. Wzorów poszukaj w necie, jest mnóstwo fajnych, tylko nie rób jakiegoś smoka na całe plecy, czy tygrysa, bo to wygląda debilnie. Przemyśl to dokładnie, bo to jest na całe życie. 

Opublikowano

do kurwy nędzy

@up: jedyny chyba troche normalne

Chuja mnie obchodzi co sądzicie o tatuażu i kurwa bierzecie człowieka za debila. Wiem, że jest on na całe życie, ale co z tego -.- Nie mam zamiaru sobie robić na ryju czy palcach, nadgarstku.

Poza tym to moja sprawa dlaczego robię sobie tatuaż i chuj wam do tego .

Jeśli chodzi o yinyang to przeszukałem już sporo wzorów itp. i żaden nie był jakoś bardzo satysfakcjonujący. :/

Liczyłem na pomoc ale widocznie wszyscy tutaj to egoiści -.-

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

do kurwy nędzy

Chuja mnie obchodzi co sądzicie o tatuażu i kurwa bierzecie człowieka za debila. Wiem, że jest on na całe życie, ale co z tego -.- Nie mam zamiaru sobie robić na ryju czy palcach, nadgarstku.

Jeśli chodzi o yinyang to przeszukałem już sporo wzorów itp. i żaden nie był jakoś bardzo satysfakcjonujący. :/

Powiedział ten "Nie-egoista" co ma w dupie zdanie wszystkich xD

Nawet nie masz zielonego pojęcia na czym polega yin-yang więc równie dobrze możesz już sobie wyszukać w necie losowy wzorek i walnąć na plecach, whatever. tatuaż to ma mieć znaczenie a nie tylko fajnie wyglądać.

Jeśli ma pokazywać skilla tatuażysty to powinien być geometryczny, mało który potrafi robić takie w miarę wyglądające.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Napisałbyś jakie są twoje zainteresowania, czy jesteś patriotą, ulubiony klub piłkarski, czy jesteś katolikiem itp. Jak Cię interesuję yin-yang to sobie go walnij. Nie które tatuaże nie pasują w pewne miejsca.

Opublikowano

jakbym miał zrobić sobie tatuaż z klubem piłkarskim to chyba by mi musieli za to zapłacić sporo -.-

Temat raczej do zamknięcia, bo i tak nikt nie podaje linków do zdjęć czy wzorów, każdy tylko pisze co uważa o tatuażach itp. -.-

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Sam sobie chcę sprawić tatuaż, ale chcę aby on coś dla mnie znaczył :) wiem, że będzie kolorowy i dosyć duży na plecach czy coś.

Ogólnie tatuaż to fajna sprawa, trzeba traktować życie z dystansem i niczego nie żałować, bo możliwe, że jutro będzie nasz ostatni dzień

Opublikowano

do kurwy nędzy

widać że debi*.. wiesz wgl co/kto to jest egoista? jak nie to do nauki...

@żeby nie było offtopicu to masz

Yin-Yang-Tattoo-Designs-9.jpg

albo ten 

Yin-Yang-Tattoo-Designs-35.jpg

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...