Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dodatki na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pytanie tak jak w temacie. Zrobiliśmy sobie z kumplami serwer, wykupili hosta na 15 slotów,

podzieliliśmy się na gildie i gramy 4fun + później na pukty do czegoś a 'la ranking, żeby była konkurencja.

• I tutaj pytanie do was, bardziej doświadczonych graczy. Co można zrobić, żeby być od nich lepszym? Chodzi mi o jakieś mechanizmy, które coś ułatwiają, typu stowniarka. Nie znam się na tym kompletnie - podsyłajcie wszystko, co jest pomocne i co znacie.

• Poza tym - jakich cheatów używać poza x-ray texturepackiem i speedhackiem z cheatengine? Coś, co pomaga w grze, ale jest ciężkie do zauważnie, do samo co do PvP, ale musi być ciężkie do zauważenia.

Piszcie, będę bardzo wdzięczny za pomoc + polecą like i +, jeśli będzie wszystko sensowne :D

PS

Pytanie: Kumpel wgrał ostatnio antycheata jakiegoś - plugin. Da się to jakoś ominąć, żeby móc nadal kopać na speedhacku z cheatengine?

WERSJA 1.7.9

123

Opublikowano

Pobierz Huzuni, to taki klient do Minecrafta, który ma wiele opcji do cheatowania między innymi kill aura itp.

Tam są 2 typy kill aury, jedna to taka, że bijesz każdego, nawet jeżeli go nie widzisz i druga taka, że atakuje tego kogo widzisz.

Polecam tą 2 opcje, ma też inne dodatki tylko nie pamiętam jakie.

AntyCheat nie działa na kill aure, działa na np. speed hack, high jump i takie, które zmieniają pozycje twojej postaci w nielegalny sposób, oczywiście kill aura się do tego nie zalicza.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Pobierz Huzuni, to taki klient do Minecrafta, który ma wiele opcji do cheatowania między innymi kill aura itp.

Tam są 2 typy kill aury, jedna to taka, że bijesz każdego, nawet jeżeli go nie widzisz i druga taka, że atakuje tego kogo widzisz.

Polecam tą 2 opcje, ma też inne dodatki tylko nie pamiętam jakie.

AntyCheat nie działa na kill aure, działa na np. speed hack, high jump i takie, które zmieniają pozycje twojej postaci w nielegalny sposób, oczywiście kill aura się do tego nie zalicza.

A tej killaury niby się nie zauważy? Nie będę bił kogoś i on będzie padał?

PS

Jest ten Huzuni do 1.7.9? Podajcie link, jeśli tak.

123

Opublikowano

Bardzo proszę huzuni 

Ok, zaraz sobie to ogarnąć spróbuję. Macie coś jeszcze? Jakich opcji polecacie tam używać?

Powtarzam - zależy mi na tym, by mi to pomogło w rozwoju, grze, ale by nie było to raczej zauważalne.

+ kontynuuje te pytanie o mechanizmach - automatyzacji. Piszcie! :)

123

Opublikowano

@up

Nodus jest jeszcze, to to samo tylko inaczej poustawiane opcje.

Trigger bot(Automatycznie bije tego, na kogo patrzysz, niewykrywalne), Anti Knockback(nie działa knockback), Auto Tool(automatycznie wybiera narzędzie), BreadCrumbs(linie, pokazujące gdzie chodzisz), Chest ESP(x ray skrzynek, zauwazalne po tunelach, kiedy się kopiesz do skrzynek), NameTAGS(powiększa nicki), Tracer(pokazuje linie do gracza).

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

@up Nodus jest jeszcze, to to samo tylko inaczej poustawiane opcje. Trigger bot(Automatycznie bije tego, na kogo patrzysz, niewykrywalne), Anti Knockback(nie działa knockback), Auto Tool(automatycznie wybiera narzędzie), BreadCrumbs(linie, pokazujące gdzie chodzisz), Chest ESP(x ray skrzynek, zauwazalne po tunelach, kiedy się kopiesz do skrzynek), NameTAGS(powiększa nicki), Tracer(pokazuje linie do gracza).

Jak tego Nodusa zainstalować? Bo mam go i gdzie wrzucić te dwa pliki jar i json?

123

Opublikowano

Skopiuj i wklej cały folder do:

C:\Users\twojanazwa\AppData\Roaming\.minecraft\versions

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Skopiuj i wklej cały folder do: C:\Users\twojanazwa\AppData\Roaming\.minecraft\versions

I potem wybrać tą wersję tam, czy jak?

123

Opublikowano

W Minecraft edit profile > wybierasz wersje: Huzuni albo nodus > akceptujesz i play

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

W Minecraft edit profile > wybierasz wersje: Huzuni albo nodus > akceptujesz i play

No to włączyłem, włączyłem grę i nic. Nic się nie zmieniło.

Coś kliknąć trzeba czy jak?

123

Opublikowano

klikasz right shift albo strzałkę do góry i ci się włącza panel .

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

No dobra, ogarnąłem już.

To jakich rzeczy używać? Wypiszcie wszystko, co sie opłaca używać w Nodusie i co dokładnie daje. 

123

Opublikowano

rigger bot(Automatycznie bije tego, na kogo patrzysz, niewykrywalne), Anti Knockback(nie działa knockback), Auto Tool(automatycznie wybiera narzędzie), BreadCrumbs(linie, pokazujące gdzie chodzisz), Chest ESP(x ray skrzynek, zauwazalne po tunelach, kiedy się kopiesz do skrzynek), NameTAGS(powiększa nicki), Tracer(pokazuje linie do gracza).

^^^^^^^^^^^^^^

NAJWAŻNIEJSZE

Regulaminowa Sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...