Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Hecarim

newil1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja buduje go tak. Zaczynasz z Ghostem i smitem

Bulid: Duch Starszego Jaszczura , Buty 5 , Lodowa piąstka (Lub moc trójcy jak chcesz miec wiekszy dmg) , Widmowe ostrze Youmuu, Slonczena peleryna , Oblicze ducha.  

Jak masz wiecej w enemy teamie to możesz zamienic Widomowe ostrze na Pochłaniacz uroków

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Budujesz lizarda i trinity potem omen i banshee/spirit i ostatni ga/thornmail/warmong/moze byc tez frozen heart na takie postacie jak jax czy xin/noi jesli jestes mocno do przodu z teamem mozesz kupic youmuu

Opublikowano

Budujesz lizarda i trinity potem omen i banshee/spirit i ostatni ga/thornmail/warmong/moze byc tez frozen heart na takie postacie jak jax czy xin/noi jesli jestes mocno do przodu z teamem mozesz kupic youmuu

najgorszy build jaki widziałem.

Robisz go tak:

duch starszego jaszczura -> buty 5 -> peleryna -> GA -> lodowa rękawica -> oblicze ducha

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

ja go tak zawsze mniej wiecej buduje

Duch Starszego Jaszczura,Buty 5,Trinity,Sloneczna Peleryna,Omen,Oblicze Ducha,Ga

Zawsze mam pozytywne staty takim buildem ale też można dać yoummu zamiast omena ale wtedy kiedy twój team wygrywa bez problemowo

Opublikowano

najgorszy build jaki widziałem.

Robisz go tak:

duch starszego jaszczura -> buty 5 -> peleryna -> GA -> lodowa rękawica -> oblicze ducha

Bez Trinity nie zrobisz damagu żadnego, zobacz na metę ile robią junglerzy Xin/Nocturn/Master a ile będziesz robił Ty pod tanka

Lizard -> Buty 5 -> Trinity -> Omen -> Spirit -> Sunfire/Banshee -> G.A

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...