Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RP za 80zł

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam 2 kody psc 50 zl i 30 zl

W lolu metoda płatności jest 80 zł. Czy jezeli polacze te 2 kody jako psc 80 to mi uzna? I ile to będzie rp?

Opublikowano

Nie uzna , radziłbym założyć konto na stronie paysafecarda i tam wpisać 2 kody , w ten sposób doładują się one na twoje konto (połączą się w jedność :D )

Wtedy kupisz odrazu za 80 zł . 

212z9rs.jpg

Opublikowano

Wpisz te kody na swoje konto myPSC, na koncie będziesz mieć 80zł i spokojnie będziesz mógł kupić RP za 80zł :)

ehh i po co to ? Po co to robisz , wczesniej napisałem mu to samo . 

Niezbędny spam ._. i tyle.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Spamem są 2 twoje 2 wypowiedzi.

Można połączyć 2 karty 50 zł i 30 zł, wyjdzie z tego 80zł.

W lolu gdy płacisz za 80 zł masz na dole taką opcje "dodaj inne kody psc" czy coś takiego.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Podacie link do tego? I wygeneruje mi nowy kod na 80?

Nie wygeneruje ci , to jest cos w podobie konta bankowego , tak jak byś wykonywał przelew . :)

link:

paysafecard.com

Wystarczy że wpsizasz tam te 2 kody , twoje konto zostanie doładowane na 80 zł i wchodzisz na lola doładujesz RP i Pasyafecard masz tam do wyboru 2 opcje wpisanie kodu lub zalogowanie sie do swojego konta paysafecard  , wpisujesz login i hasło  i tyle.

Spamem są 2 twoje 2 wypowiedzi.

Można połączyć 2 karty 50 zł i 30 zł, wyjdzie z tego 80zł.

W lolu gdy płacisz za 80 zł masz na dole taką opcje "dodaj inne kody psc" czy coś takiego

Jesteś denny.

@Edit Mam nadzieje że pomogłem ;). W razie problemy pisz na gadu.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Nie wygeneruje ci , to jest cos w podobie konta bankowego , tak jak byś wykonywał przelew . :)

link:

paysafecard.com

Wystarczy że wpsizasz tam te 2 kody , twoje konto zostanie doładowane na 80 zł i wchodzisz na lola doładujesz RP i Pasyafecard masz tam do wyboru 2 opcje wpisanie kodu lub zalogowanie sie do swojego konta paysafecard  , wpisujesz login i hasło  i tyle.

Jesteś denny.

@Edit Mam nadzieje że pomogłem ;). W razie problemy pisz na gadu.

Sorry, sam kupując rpki za 80 zł poprostu miałem kod za 50 i 30 zł i wybrałem opcję podaj więcej kodów i wszystko działało, więc nie wiem po co wprowadzasz kolesia w błąd i spamujesz. Nie musisz nic na paysafecard przelewać, wystarczy prosto do lola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...