-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
witti97
witti97
Witajcie.
Mam mianowicie taki problem, w sumie to bardziej internetu dotyczy niż komputera, ale i tak chyba to najodpowiedniejszy dział. Do rzeczy. Od jakiegoś czasu często zrywa mi połączenie z internetem. Czasami nie zrywa całkowicie, lecz go mocno zakłuca (strona się ładuję ze 2-3min, w grach MMORPG łape laggi, freezy). Dzwoniłem do dostawcy Internetu i po zbadaniu łącza itd ustalili, że zadnego problemu z ich strony nie ma.. Od kilku dni jest jeszcze gorzej. Internet przymula non stop. Co najdziwniejsze jest to, że momentami jest tak, że na drugim komputerze w domu działa wszystko, szybciutko itd a u mnie muli. Na dodatek zdarza się, że strona mi się wgl nie wczytuje, przerywa w połowie ładowania, a gra (Silkroad Online) działa płynnie i nie ma problemu. Dzisiaj postanowiłem przeskanowac cały komputer, lecz mój bezpłatny antyvirus (Avast) nie wykrył żadnych infekcji. Jak myślicie co to za problem? Pytanie kieruję w szczególnosci do ludzi znających się na rzeczy, którzy określą co i jak i być może doradzą/pomogą.
Dziękuje na zaś.
P.S. jak zły dział to proszę o przeniesienie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.