Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjście z Silvera III, pomocy ;)

Oskir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Pytanie :

Jak wyjść z silvera III do np. Golda albo Diamenta? Obecnie jestem w brązie V bo spadłem strasznie. Lubię grać w lol'a , wyjście z brązu to pikuś, ale dalsze wbijanie rangi to porażka. Dojdę co najmniej do Silver III. Pragnę zaznaczyć że mieszkam w internacie.

Więc stąd moje pytanie :

Jak wyjść z Silvera III skoro gram tylko na weekend i jak to polaczyc z codziennymi czynnościami ;)

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

Obecnie jestem w brązie V bo spadłem strasznie.

Ta, tylko ciekawe jak tam spadłeś... Nie grałeś? Czy po prostu lose streak.

Jak wyjść z Silvera III skoro gram tylko na weekend i jak to polaczyc z codziennymi czynnościami

Jeżeli jesteś lepszym od innych z danej ligii, to po prostu wyjdziesz dalej. Jeżeli nie dajesz rady, to znaczy, że to Twój poziom - ot cała prawda.

Dojdę co najmniej do Silver III

Nie można być niczego pewnym, ale to dobrze, że jesteś mentalnym silver'em, a nie challenger'em, to lepiej dla ludu. Nie zdziw się jak w bronzie będziesz miał problemy, albo w nim zostaniesz - takie małe ostrzeżenie.

h6IduA1.png

Opublikowano

kazdy ma skilla challengera tylko sie przegrywa przez trolli afkuw i feederuw zapamietaj to raz na zawsze

ci co maja challa mieli po prostu farta jak wychodzili z bronzu

Opublikowano

Ta, tylko ciekawe jak tam spadłeś... Nie grałeś? Czy po prostu lose streak.

Chciałem Ci powiedzieć że grałem, ale czasami się zdarzało że po lose streaku wyłączałem gre. Szedłem na dwór albo coś ;) Czesto spadałem do brązu i wielokrotnie wychodziłem z owej rangi ;)

kazdy ma skilla challengera tylko sie przegrywa przez trolli afkuw i feederuw zapamietaj to raz na zawsze

ci co maja challa mieli po prostu farta jak wychodzili z bronzu

Nie będę się czepiał słownika bo to nie o to chodzi.

Ja sądzę że to nie fart , bardzo się cieszę z twojej wypowiedzi ale masz trochę zły tok myślenia ;)

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

Kolega wyzej trolluje a ty to bierzesz na powaznie. tak czy siak, jesli grasz wystarczajaco dlugo to wkoncu wyjdzies. Nie ma magicznego sposobu ze pstrykniesz palcem i jestes w diamencie twój skill sie zwieksza czym wiecej grasz i jesli grasz tylko w weekendy to troche ci to zajmie.

Opublikowano

Dzięki ;) za porady :)

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

Wy pierdolicie o fuksie, a ja pytam się jak boosterzy wygrywają 95% gier w brązie, mają farta? Po prostu umieją grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...