Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto (promocja na strony run)

ksitka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w związku z zbliżającą się promocją na stronę run (2 w cenie 1) chcę się was zapytać czy warto je kupować.

Mam teraz ponad 7k IP mam około 20 postaci oraz 2 strony na runy.

Jestem B2.

Opublikowano

To zależy od Ciebie, jeżeli widzisz, że potrzebujesz nowych runek pod daną linie/postać to kupujesz. Jeżeli uważasz, że 2 strony Ci starczą to kup sobie jakiegoś champa, bo masz ich mało, a promocje run 2 w cenie 1 jeszcze będą.

Opublikowano

20 champów to troche mało i 2 strony na runy powinny ci wystarczyć na poziomie B2.. Na twoim miejscu bym tego nie robił, zresztą takie promocje są co jakiś czas więc nic ci nie ucieknie. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Oczywiście, że warto kupić!

W przyszłości będziesz mieć potrzebę kupna kolejnych stron na runy, a te 6,3k pz zawsze się zaoszczędzi za 1 stronę. :)

Nie zastanawiaj się z zakupem, bo warto.

Opublikowano

Strony na runy sobie kup bo to daje bonus każdemu champowi, a tak kupisz 1 championa, co do UP gram w lola ponad rok i pierwszy raz widzę promocje na strony.

Opublikowano

Dodatkowe strony na runy i tak będą Ci prędzej czy później potrzebne, więc warto się zaopatrzyć podczas takiej promocji. Zaoszczędzisz 6300 PZ :P

Opublikowano

ja bym kupił postacie na brązie/silverze/goldzie nie potrzebujesz wiecej niz 2 stron a i tak nie masz duzo postaci wiec na co ci te strony? :x i tak kiedys beda w przecenie ja narazie mam platyne 3 i 2 strony na runy wiec tobie praktycznie z taką ilością postaci się nie przydadzą :)a w przyszłości będzie jeszcze niejedna taka wyprzedaż 

Opublikowano

Strony na runy sobie kup bo to daje bonus każdemu champowi, a tak kupisz 1 championa, co do UP gram w lola ponad rok i pierwszy raz widzę promocje na strony.

Przeceny na strony były z 3. (razem z tą)

Polecam ci kup strony run 4 wystarczą ci na większy czas prawdopodobnie jak zostaniesz na 1 max 2 liniach wystarcza ci nawet do diamentu :). Nie wiadomo kiedy będzie następna promocja najbardziej przewidywalny czas gdzieś za rok na jakieś święto. 

Pasjonat
Opublikowano

ja osobiście kupuje 4 strony jak bedzie ta promocja a postaci mam 70.

Strony polecam bo jak masz w głowie poukładane to i tak predzej czy później kupisz, a tak zaoszczędzisz.

Bo potem jak bedziesz zbierał kase na strony to to bedzie masakra...

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Ja właśnie się zastanawiam czy kupić 4 nowe strony na runy, bo mam 16k pż... Tyle, że mam malutko championów i jestem w silverze III ;( 

Opublikowano

Warto. Zaoszczędzisz w przyszłości 6300 IP. Riot Games East  rzadko robi jakiekolwiek promocje i "eventy". 

Z tego co wiem taka oferta jest raz na rok. Ale ręki sobie nie utnę.

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

Postanowiłem je kupic ze względu na to że taka okazja prędko się nie powtórzy a tak czy owak będę ich potrzebował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...