Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] na mida i topa

DenitoV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ma to być champion i na mida i na topa, to rzecz jasna, że będzie nim Yasuo :)

+tarcza chroniąca częściowo przed obrażeniami,

+fajny ult(często wykrywa tfy),

+doskok,

+łatwo niszczy papiery i większość apc na midzie.

Opublikowano

Talon swego czasu dostal bolace nerfy m.in na mana costy. Niby wiekszosc ap carry jest w stanie pocisnac to jest raczej srednim pickiem. Rengar juz wiele nerfow buffow czy ostatnio reworka dostal i problem z nim jest taki ze albo jest za silny albo za slaby obecnie raczej to drugie. Dzieje sie tak przez jego trudna do zbalansowania mechanike tzn albo sie na kogos wbijasz zabijasz go w 1s i wtedy jest op albo sie wbijasz nie zabijasz i wtedy jest kiepsko. Ogolnie lubie ta postac za fajny klimat lowcy aczkolwiek ciezko jest nim cos ugrac. I yasuo obecnie swietna postac ale kazdy ci powie ze potrzebuje on odpowiedniego teamu. Zobacz sobie jak faker nim gra w skt i jaki ma team 3-4 postacie z knockiem. Ale na soloq wystarczy jakis wukong malphite czy nawet nami. Ogolnie ponizej golda nie polecam nim grac, jak jestes firstpickiem to zapytaj sie czy jungler nie wzial by vi lub wukonga wtedy gank ns mida =95% kill

Opublikowano

Dziek iza wyczerpującą odpowiedź, Talon odpada, no ten Rengar mnie kusi i Yasuo też, kiedyś grałem Rengarem, ale dostał reworka i zwróciłem go, ale ostatnio dostał jakiegoś buffa na Q

battles,proportional,340,200,a28e3cd5e1c

Opublikowano

Bierz Yasuo

-tarcza

-mega dmg

-ult który w kompozycji z ultem vi/malphita działa wyśmienicie

-w miarę mobilny 

Opublikowano

Panie Ziomal, wymieniłem 3 postacie które

chcę kupić, Zeda posiadam, i nawet skórkę do niego. Kupiłem Yasuo do zamknięcia

battles,proportional,340,200,a28e3cd5e1c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...