Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Czarny ekran i błąd

...V.I.P...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z warrockiem zupełnie inny niż opisywany w przyklejonym poradniku dlatego napisałem nowy temat.

Odpalam Launcher, klikam start, HS się ładuje. Pojawia się czarny ekran i niebieskie kręcące kółko, które zawsze się pokazuje przy włączeniu, a nagle słychać , że pojawia się jakiś error, którego nawet nie mogę odczytać. Proszę o pomoc. Windows 7 ultimate, 4 gb ram, karta ati radeon hd jakaś zintegrowana. Zawsze warrock działał, a teraz po formacie nie. Mam frameworka 3.5.1 i 4, odpalam z dobrą zgonością, wyłączony antywirus, zapora i nic nie pomaga. Proszę o pomoc

Opublikowano

Czesc. Mam dalej z tym problem, zrobiłem reinstal na win 7 64 bit. Dalej to samo i w indeksie wydajności mam tak:

Procesor: 3,8
RAM: 5,9
dysk twardy: 5,9
Grafika: 1,0
Grafika w grach: 1,0

Mam laptopa acer aspire 5250 , karta amd radeon hd 6310, 4 gd ramu
Zawsze warrock działał, na windows vista, na xp na 7, a teraz lipa, instaluje sterowniki i za każdym razem jakiś error, którego nie moge zobaczyć a w indeksie nic sie nie zmienia. Próbowalem już directx 9, 10, 11, sterowniki amd o katy graficznej i cały czas jedno wielkie g*wno. Proszę o pomoc, bo jestem na banicji w Szkocji i nudno bez ulubionej gierki

Opublikowano

Ja gdy posiadałem Windows 7 Ultimate x64 bit nie miałem problemu z War Rock'iem.

Miałem zainstalowane najnowsze sterowniki graficzne, Service Pack 1 dla Windows 7, C++ 2010, Net Framework 4.0 i wszystko zawsze na 10000000000000000% działało.

Spróbuj odpalić grę ze zgodności z innym systemem np. Windows Vista lub WIndows XP.

Opublikowano

Pokombinuj poprzez przelatywanie na alt + tab. Powinieneś wtedy zobaczyć błąd. Podaj nam go to będzie łatwiej ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Musisz zainstalować odpowiednie sterowniki do karty graficznej chłopaki mają racje. Jeśli masz problem z dobraniem tych sterowników podaj tutaj model swojej karty graficznej do tego jeszcze jaki posiadasz po formacie system a napewno ktoś Ci tutaj znajdzie odpowienie sterowniki ;)

@down Panie moderatorze spokojnie ;) Proszę zobaczyć o której Ja to napiałem byłem zasapany nie zauważyłem że podał swoją karte.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Musisz zainstalować odpowiednie sterowniki do karty graficznej chłopaki mają racje. Jeśli masz problem z dobraniem tych sterowników podaj tutaj model swojej karty graficznej do tego jeszcze jaki posiadasz po formacie system a napewno ktoś Ci tutaj znajdzie odpowienie sterowniki ;)

Przecież podał jaką ma kartę graficzną.

karta amd radeon hd 6310

@...V.I.P...

TU masz najnowsze sterowniki do Twojej karty graficznej:

http://www.solvusoft.com/pl/update/sterowniki/karta-graficzna/amd/radeon/hd-6310/model-numbers/

Zawsze możesz pobrać Auto Detect Tool czyli program od AMD, który sam wykryje jaką masz kartę graficzną i wyszuka najnowsze sterowniki oraz je zainstaluje:

http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...