Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3 Dni] neXt15

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się odwołać od bana, ponieważ jestem wręcz przekonany że ja tą recenzję napisałem.

Jeśli chodzi o moje nicki na forach, są one równe jednak najczęściej posługuję się neXt15, nekst i NeVdi.

Chcę się dowiedzieć na jakiej zasadzie Pan @KichaMCPL stwierdził że moja recenzja jest plagiatem.

Czyżby gutgejms? No cóż, czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam.

PS. Mam nadzieję że nie dostanę bana za multi acc...

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się odwołać od bana, ponieważ jestem wręcz przekonany że ja tą recenzję napisałem.

Jeśli chodzi o moje nicki na forach, są one równe jednak najczęściej posługuję się neXt15, nekst i NeVdi.

Chcę się dowiedzieć na jakiej zasadzie Pan @KichaMCPL stwierdził że moja recenzja jest plagiatem.

Czyżby gutgejms? No cóż, czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam.

PS. Mam nadzieję że nie dostanę bana za multi acc...

Dostałem raport z linkiem do praktycznie takiego samego tutoriala, tylko ta grafika początkowa była inna i chyba dodałeś inne czego w tamtej nie było. Jednak cała treść, była słowo w słowo, przecinek w przecinek identyczna. Jeśli jest to twoje konto na tym innym forum również, to udowodnij w jakiś sposób i dostaniesz UB.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Przepraszam, że się wtrącę, ale nick jest prawie taki sam, na moje oko ban nie jest słuszny bo w końcu to ten sam autor.

//Down: W jaki sposób? Jedyny wiarygodny to PW z tamtego konta na tamtym forum.

Opublikowano

Przepraszam, że się wtrącę, ale nick jest prawie taki sam, na moje oko ban nie jest słuszny bo w końcu to ten sam autor.

Podobny, ale nie taki sam, więc nie mam pewności. Niech mi udowodni w jakiś sposób, że to jego konto i ban zostanie zdjęty.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Dostałem raport z linkiem do praktycznie takiego samego tutoriala, tylko ta grafika początkowa była inna i chyba dodałeś inne czego w tamtej nie było. Jednak cała treść, była słowo w słowo, przecinek w przecinek identyczna. Jeśli jest to twoje konto na tym innym forum również, to udowodnij w jakiś sposób i dostaniesz UB.

Na tamtym forum zmieniłem nick tylko dlatego że odchodziłem z niego... w końcu poradnik był mojego autorstwa to pozwoliłem sobie zmienić trochę jego wygląd.

Screen z tamtego forum, moja historia zmian nazwy wyświetlanej:

ina34v.jpg

Jeśli to nie wystarczy to zapraszam na PW na tamto forum!

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...