Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeklęte serie?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Czemu jak mam serie dobiera mi noobow? Nie graczy ktorzy mieli gorszy dzień ale totalnych noobow? Mam serie do Silver II niby nie dużo ale zawsze cos, pisze pref mid, ludzie sie plują, dobra puszczam ich na linie zed 5/14 graves 6/8 niby spoko ale wbijal pod sam koniec tf, morgana średnio umiała uzyc E No i caly team albo rzucają się po killa albo Focusuja co pierwsze czyli leone...gdy im piszę focus Yasuo or Lucian Graves odpowiada "Wal się"  Nie jest to płacz, nie gram jak bog, chcę się tylko dowiedziec czemu tak jest? Jak narazie to moja 3 proba wbicia do Silver II a podobno ciężko jest teraz z tym : D

Opublikowano

Fakt faktem, gdy ma się serię to przydziela Ci 'gorszych' graczy, ponieważ jest to Twoja walka o awans.. Masz awansować wyżej, więc musisz się wykazać i zasłużyć na to. Tak przynajmniej mówią.

313561454060320945952.gif
Specjalista
Opublikowano

Fakt faktem, gdy ma się serię to przydziela Ci 'gorszych' graczy, ponieważ jest to Twoja walka o awans.. Masz awansować wyżej, więc musisz się wykazać i zasłużyć na to. Tak przynajmniej mówią.

Czyli dobiera ludzi z malym MMR? Ale jak wycaroowac jak np: Mid zjebal totalnie 0/10 a bot Enemy lucian 13/2? Ciężko troche :D A druga sprawa przepuszczac ludzi na linie? Zrobilem tak z 5razy i żaluje...

NO CHUJ JASNY NIECH MNIE STRZELI (NIE DOSŁOWNIE) KURWA GRAM rankeda first pick biore ZEDA NIE KURWA NAGLE GALIO I CASSIOP postanowili iśc we 3 na mida A cassiop jeszcze z bolem No kurw  a A CHUJ JEBIE TĄ GRE 5MID JA JUZ WOLE ISC W AFKA NIZ Z TYM GRAC....

Opublikowano

Mówić sobie mogą, czasem dobierze normalnych graczy i enemy, ale i tak mogą Ci spierdolić grę, bo obiad, bo afk, bo musi iść do kibla. Mi też już 5 raz z rzędu dobrało takich homofobów, że aż szkoda było wychodzić na linię. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mówić sobie mogą, czasem dobierze normalnych graczy i enemy, ale i tak mogą Ci spierdolić grę, bo obiad, bo afk, bo musi iść do kibla. Mi też już 5 raz z rzędu dobrało takich homofobów, że aż szkoda było wychodzić na linię. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BŁAGAM WAS LUDZIE PRZECZYTAJCIE NAJPIERW ZNACZENIE SŁOWA ZANIM GO UŻYJECIE W POŚCIE. Homofob - osoba przejawiająca niechęć do homoseksualistów , jak rozumiem jesteś po tej drugiej stronie barykady skoro nie lubisz homofobów :D ?

#homoonly

@antywarn 

Też tak mam.. normalnie w dywizji potrafie wygrywać większość gier, a w serii zawsze dobiera jakieś truskulowe łaki i homofoby xDDDDDDDD . Nie no serio coś w tym jest.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Specjalista
Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BŁAGAM WAS LUDZIE PRZECZYTAJCIE NAJPIERW ZNACZENIE SŁOWA ZANIM GO UŻYJECIE W POŚCIE. Homofob - osoba przejawiająca niechęć do homoseksualistów , jak rozumiem kolega jest po tej drugiej stronie barykady skoro nie lubi homofobów :D ?

@antywarn 

Też tak mam.. normalnie w dywizji potrafie wygrywać większość gier, a w serii zawsze dobiera jakieś truskulowe łaki i homofoby xDDDDDDDD . Nie no serio coś w tym jest.

Właśnie o to chodzi teraz mialem ashe 1/6 i poszla w afk no i taka gra... Ale coż może innym razem się uda a co polecacie do carry bo chyba zakupie Luciana macie jakieś propozycje?

Opublikowano

system dobiera graczy zeby bylo mniej wiecej po rowno mmr i to nie jest jakas klatwa tylko po prostu musisz carrowac bobów nie ma rady kazdy ma trolli/afkow itp itd wiec nie mysl ze jestes sam :x 

Opublikowano

Nie przydziela ci słabszych graczy tylko lepszych przeciwnikow. Skoro masz awansowac to dlaczego masz grac na taki sam poziom jak gre lub dwie gry wczesniej? Poziom sie zwieksza i bedziesz przegrywal serie dopóki nie staniesz na tyle lepszy zeby grac tak jak twoi przeciwnicy. Jesli nie potrafisz wycarrowac noobow to jestes jednym z tych noobow. Dodatkowo jesli twój team gral słabo to znaczy ze przeciwnicy graja lepiej. Nie moze ktos grac słabo tylko moze ktos grac słabiej od przeciwnika.

Specjalista
Opublikowano

Nie przydziela ci słabszych graczy tylko lepszych przeciwnikow. Skoro masz awansowac to dlaczego masz grac na taki sam poziom jak gre lub dwie gry wczesniej? Poziom sie zwieksza i bedziesz przegrywal serie dopóki nie staniesz na tyle lepszy zeby grac tak jak twoi przeciwnicy. Jesli nie potrafisz wycarrowac noobow to jestes jednym z tych noobow. Dodatkowo jesli twój team gral słabo to znaczy ze przeciwnicy graja lepiej. Nie moze ktos grac słabo tylko moze ktos grac słabiej od przeciwnika.

Móglbym zreportowac ten post ale nie, nie zauważyłem aby dobierało mi lepszych graczy, czemu? Bo jakos poziom na midzie nie wzrosl, najczęsciej wygrywam tą linię z (Lulu lub Zedem). Jak mam carrowac gre skoro Yasuo 14/2 Lucian 13/4 w enemy? Moze ktos grac słabo i każdy ci to powie :) 

Specjalista
Opublikowano

Mnie tam zawsze team carruje nie przegralem juz od 20-stu meczy kappa

No i zajebisty tok myślenia ^^ 

Opublikowano

Powiem tobie tak: Ludzie unrankedy raczej nie grają na brązy tylko na silvery, po wbiciu tego 30 poziomu to odrazu rankedy i prawdopodobnie mają ten silver 5 czy 3, a grają jak brązy 5 na 90% zawsze u mnie bot naffeduje to ide na bota (supp) i wygrywam linie (anką) jak mają naffedowanego topa/mida to nic trudnego wygrać gre, ale jak ty piszesz mid i takie 1/0/0 w 30minucie to jak ty chcesz wygrać? Na bocie co chwile ktoś ginie w takich ligach dlatego lepiej iść na tego supporta przykładowo anką i wiesz, że bot wygra a w tf robi swoje. I tyle  :)

Specjalista
Opublikowano

Powiem tobie tak: Ludzie unrankedy raczej nie grają na brązy tylko na silvery, po wbiciu tego 30 poziomu to odrazu rankedy i prawdopodobnie mają ten silver 5 czy 3, a grają jak brązy 5 na 90% zawsze u mnie bot naffeduje to ide na bota (supp) i wygrywam linie (anką) jak mają naffedowanego topa/mida to nic trudnego wygrać gre, ale jak ty piszesz mid i takie 1/0/0 w 30minucie to jak ty chcesz wygrać? Na bocie co chwile ktoś ginie w takich ligach dlatego lepiej iść na tego supporta przykładowo anką i wiesz, że bot wygra a w tf robi swoje. I tyle  :)

Nie, w 30min nie posiadam 1/0/0 troche wiecej najczęściej :) Co do tf no to ciężko bo niektorzy wolą fokusowac Takiego tarica ;D

Opublikowano

Móglbym zreportowac ten post ale nie, nie zauważyłem aby dobierało mi lepszych graczy, czemu? Bo jakos poziom na midzie nie wzrosl, najczęsciej wygrywam tą linię z (Lulu lub Zedem). Jak mam carrowac gre skoro Yasuo 14/2 Lucian 13/4 w enemy? Moze ktos grac słabo i każdy ci to powie :)

To skoro tan yasuo ma 14-2 to widac ze slabo zagrales zeby to tego nie dopuscic.

Specjalista
Opublikowano

To skoro tan yasuo ma 14-2 to widac ze slabo zagrales zeby to tego nie dopuscic.

Wtedy zed wbił mi się na mida i nafeedował yasuo :) Nie ja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...