Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Action, youtube, nagrywanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym nagrać coś jakieś plejsy  np z lola ale z np jakiegos fan page tylko ze na gorze zawsze napisane jest " ACTION BLA BLA BLA " 

da sie wylaczyc zeby nie bylo napisu ACTION jak sie odtwarza filmik?

Opublikowano

chce cos za darmo ;x jest jakis dobrze nagrywajacy program procz Frapsa? bo z frapsem mam problem ze anty wirus mi go usuwa od razu a jak wylacza anty wirusa to i tak on mi sie nie chce zainstalowac ;d

Opublikowano

chce cos za darmo ;x jest jakis dobrze nagrywajacy program procz Frapsa? bo z frapsem mam problem ze anty wirus mi go usuwa od razu a jak wylacza anty wirusa to i tak on mi sie nie chce zainstalowac ;d

Masz kartę Nvidia?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Fraps też nie jest darmowy, piracie. A z darmowych to chyba OBSem się da, ale nwm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...