Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin Porównawczy hm?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem a dokładnie to z nauczycielką, chce mi postawić 4 z matm a koledze który pojechał na konkurs z matmy oczywiście ściągając ze mnie all , nauczycielka nie dopuściła mnie do tak zwanej 2 rundy w klasie. Bo akurat ja i ten kolega mielismy tyle samo pkt ale ona mówi że się nie zaliczyłem co dziwne bo zauważyłem tą kartkę i miałem tyle samo co on a może nawet z 1/2 więcej i wzieła innego do 2 rundy . No i ona mu obiecała 5 na koniec roku. jako że ja mam same 5 prawie z testów tylko chyba 1 trója z powodu że przyszedłem pierwszy na lekcje i ochrzaniała mnie że niby tańczę na krześle -.- (nie mogłem wytrzymać) z 15 min więc na test zostało około 30 min.. czy jest egzamin porównawczy wiedze moją i kolegi ? bo jeśli tak chce narobić wstydu jej i ogólnie mieć 5 xD Czy są takie egzaminy np pod koniec roku szkolnego czy coś?

Opublikowano

Popraw ta 3 i bedziesz mial 5, ja pierdole...

Hhahahaahahahahahaahah, no właśnie nie można :P bo ona skończyła więcej kierunków na studiach niż ja xD takie jaja :P

Pogadaj z wychowawca i powiedz ze Ciebie dyskryminują :)

No niestety to są układy ...-,-

no nic dobra jak nie to nie ma to do zamknięcia xD sam sobie dam radę;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...