Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki do rozmow na skype.

Tymin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukam sluchawek z mikrofonem w cenie 100-150zl. Beda uzywane tylko do rozmow na skypie, ale chodzi mi o sprzet ktory po 2-3 miesiacach sie nie zepsuje, bo tak sie stalo juz z trustami za 40zl, wiec szukam teraz czegos lepszego. Czekam na wasze propozycje i Pozdrawiam.

Opublikowano

Sorry, nie zauważyłem. ;)

Do 150zł średnio się opłaca brać słuchawki z mikro, bo większość jest po prostu badziewna, już lepiej kupić tak jak pisałem osobno słuchawki i mikrofon, ten zalman jest na przypinkę, to możesz sobie do ubrania go doczepić, czy nawet słuchawek.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Z tego co przed chwila patrzylem ten zalman kosztuje 25zl, czy sprzet o takiej cenie bedzie dobrej jakosci?

Opublikowano

Ten zalman jest dobry, na youtube jest sporo filmów pokazujących jego jakość. Po za tym to w słuchawki z mikrofonem w kwocie do 200zł wcale nie mają lepszego mikrofonu, nawet czasem może się trafić gorszy od tego zalmana.

A jeszcze polecam superlux hd 681, mikrofon trust starzz i wcześniej wspomnianego zalmana.

Opublikowano

Tu się nie ma co zastanawiać :).

Head-sety się psują przeważnie po 2-3 miesiącach, miałem od creativa HS'y mikro po 3 miesiącach padło. W końcu coś osobnego i jakoś chodzi ; ).

Uwierz mi że dbam o rzeczy ale to się samo w rękach rozleciało. Rozpadły się plastiki, mam aktualnie Superluxy 681B i grają świetnie lepiej niż te 'for gejmers'.

graphic.png
Opublikowano

Tu się nie ma co zastanawiać :).

Head-sety się psują przeważnie po 2-3 miesiącach, miałem od creativa HS'y mikro po 3 miesiącach padło. W końcu coś osobnego i jakoś chodzi ; ).

Uwierz mi że dbam o rzeczy ale to się samo w rękach rozleciało. Rozpadły się plastiki, mam aktualnie Superluxy 681B i grają świetnie lepiej niż te 'for gejmers'.

jak dla mnie firma creative jest dobrą firmą HS może mają ten fatalny plastik [u mnie się coś w środku usypało] ale bass pierwsza klasa.

co do tematu zalman mic albo trust starzz,a słuchawki to shenishery HD 201/202,Maxell Retro DJ,superluxy HD681

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...