Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESP do WOTa? Cos podobnego?

Exequter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sie zapytać czy jest możliwość zrobienia czegos na wzór name esp do WOTa? Lub same czolgi (wh). Chodzi mi o to ze sie respie i widze kazdego na mapie z przeciwnego teamu. Pewnie byloby ingerowanie w baze danych WOTa i odczytywanie pozycji graczy z przeciwnego teamu, ale moge sie mylić. Przydatna rzecz napewno na artylerie, kazdy strzal bylby 100% pewny w typa stojącego w miejscu, kampiącego ktory normalnie jest niewidoczny na radarze. Jakaś pomoc ;p?

Opublikowano

Nie jest to do zrobienia. Wszystko dzieje się po stronie serwera.

Jedyne nielegalne opcje, które mogą pomóc to:

- Pokazywanie na minimapie miejsca wystrzału artylerii i/lub długie smugi.

- Pokazywanie na minimapie uszkodzonych drzew, murków itp.

Opublikowano

Wh również się zabronione, bo do spore ułatwienie.

Bez tego musisz kręcić kamerą, a tak tylko patrzysz jak stoi obrócony przeciwnik.

Opublikowano

A co powiecie o botach do WOTa, syutacja z mojej strony jest taka ze nie mam czasu grac po prostu, a wiadomo ze jak sie gra bez premki i artylerią to exp tak wolno idzie ze mozna sie zalamac, co prawda wbilem 5 tier ale juz mi nerwy puszczają bo odblokowalem nowa artylerie i zeby troszke wieksze range miec (300 metrów ( czyli z 600 na 1000~ )) musze wbic bardzo duzo expa. Prosty jakis bot ktory bedzie jezdzil i strzelal w ludzi, widzialem ze cos takiego jest, no noc ustawiałbym i czas ktorym nie jestem przy komputerze. Pewnie jest to bardzo wykrywalne ale warto sie zapytac. 

Opublikowano

Istnieje kilka botów i najlepszy z nich gra na poziomie pomarańczowego gracza, lecz wykrycie go jest banalnie proste i bany lecą po kilku bitwach.

Opublikowano

Banalnie proste powiadasz? ;D cyber-tank.ru - po 4 godzinach gry zółte statystyki. Grał T-25 oraz VK cięzkim V tieru :) i co najlepsze - BETA i darmowy :D dzieki niemu zarobiłem już ponad 5 mln :)

Edit: A niech mnie jakiś sku**l zgłosi do WG ;d to forum o cheatach... PS. Polecam też mpgh.net - angielskie forum gdzie jest tych cheatow do wota w pizdu dużo :D Sam mam kilka wgranych ;) Z tym, że one raczej nie ulatwiaja gry a zmniejszaja satres. jeszcze ani razu mi nie pomogły...

Opublikowano

Banalnie proste powiadasz? ;D cyber-tank.ru - po 4 godzinach gry zółte statystyki. Grał T-25 oraz VK cięzkim V tieru :) i co najlepsze - BETA i darmowy :D dzieki niemu zarobiłem już ponad 5 mln :)

Edit: A niech mnie jakiś sku**l zgłosi do WG ;d to forum o cheatach... PS. Polecam też mpgh.net - angielskie forum gdzie jest tych cheatow do wota w pizdu dużo :D Sam mam kilka wgranych ;) Z tym, że one raczej nie ulatwiaja gry a zmniejszaja satres. jeszcze ani razu mi nie pomogły...

No to Ci powiem, że długo się kontem nie nacieszysz, wykryją to na 100%

Opublikowano

A nie ma czegoś zebym po prostu postawil na noc i nawet zeby stal w miejscu , tylko caly czas wlaczal gry ? I nie chodzi mi o tasker tylko o cos normalnego xD

Opublikowano

Człowiek skurwiel arrived!

Pożegnaj się z kontem. :P

Żółty gracz, czyli ile WN8? Czyli jak jeździ, średni dmg, obeznanie mapy. Używanie botów w grze, która polega na tym, by zdobywać frakde z expienia nowych czołgów i zarabiania kasy jest pomysłem debila.

Do tego 5mln - dobry gracz zarobi tylko w 3dni nie korzystając z bota...

Topic: są, ale nie polecam. Ostatnimi czasy są w nocy walki: 28 botów w bitwie. WG zacznie sprawdzać i mejbi wykrywacz skryptów i autobany polecą.

Opublikowano

Jedyną opcją tak zwanego wh bądź też ESP jest ten mod: Always Outlined Enemy Tanks

Aczkolwiek ten mod pokazuje jedynie zarysy przeciwnika który jest wykryty. W miarę pomaga gdy przeciwnik stoi za jakimś murkiem ścianką coś w tym stylu i nie wiadomo czy w ciebie celuje ;)

moja_sygnaturka_by_ad3r-d7wbx1e.png

Jestem początkującym grafikiem. Jeśli chcesz żebym coś dla ciebie wykonał pisz śmiało PW.

Każda wykonana praca nauczy mnie jak obsługiwać się grafiką.

Opublikowano

Człowiek skurwiel arrived!

Pożegnaj się z kontem. :P

Żółty gracz, czyli ile WN8? Czyli jak jeździ, średni dmg, obeznanie mapy. Używanie botów w grze, która polega na tym, by zdobywać frakde z expienia nowych czołgów i zarabiania kasy jest pomysłem debila.

Do tego 5mln - dobry gracz zarobi tylko w 3dni nie korzystając z bota...

Topic: są, ale nie polecam. Ostatnimi czasy są w nocy walki: 28 botów w bitwie. WG zacznie sprawdzać i mejbi wykrywacz skryptów i autobany polecą.

ta taaa :D chciał(a)byś xD normalnie mam pomidorowe statystyki :D (próbowałem grać takimi czołgami jak AMX 40 itp) na sesje po 6k bitew nauczylem sie już grać i pod koniec dnia zielone EFFI niebieskie WN8. powoli podnosze, ale pewnie sporo czasu minie... Sredni dmg na T-25 to 200/300+ +/- średnia kili na bitwe 0.5. źle nie jest.... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...