Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaka gre kupic na steam pomoc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema kupilem psc o wartosci 20 zl teraz chce odblokowac rynek jaka gre sensowna polecacie za te pieniadze? najlepiej wyscigowa 

co myslicie o 

Race: The WTCC Game?? 

i czy jezeli kupie gre to po 30 dniach odblokuje ?

edit; dobra kupilem teraz po 30 dniach bede mogl kupowac i sprzedawac??? i pokaze mi sie na steam ile jeszcze mam do wykorzystania bo 20 zl to okolo 5 euro a ja kupilem gre za 2 wiec strace reszte ? lajki beda 

Opublikowano

1. Tak, będziesz mógł po 30 dniach.

2. Resztka zostanie Ci na tym PSC, więc albo możesz kupić nową grę, albo zostawić sobie i gdy kupisz jeszcze raz to wtedy to można zesumować.

Opublikowano

Za 30 dni będziesz mógł na rynku kupować itp.

Kupiłeś PSC za 20 zł i wydałeś ~9 zł. Więc na tym papierku Ci jeszcze zostało te 11 zł.

Opublikowano

ale ja sie pytam czy to mi sie na steam pokaze ;x tam obok nicku w gornym prawym rogu za 30 dni rozumiesz? a nie na papierku chce zeby w stanie konta na steam sie pokazalo 

Opublikowano

Żeby tam Ci się pokazały pieniążki to musisz doładować konto w Steam np.: za pomocą PSC, ale tobie zostało tylko 11 zł, a doładować konto można od 5 euro.

Ty kupiłeś tylko grę, więc nic tam Ci się pokaże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...