Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emblemat

KimAhYoung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też długi czas miałem emblemat z tej strony, jednak od niedawna mam emblemat plutonu. W każdym razie, nie ma za to bana. Tam każdy, kto stworzył coś mniej lub bardziej ciekawego, wrzuca to, jak komuś się spodoba może bez problemu skopiować na swój profil. Jedynym ograniczeniem, jeśli nie masz premium, są emblematy z większą ilością warstw niż 20. Nie mając premium, max warstw emblematu to 20, jednak nie wiem jakie jest ograniczenie dla premium.

Opublikowano

znaczy, nie tyle chodzi mi o to czy z tej strony można kopiować emblematy tylko o to czy można je sobie ustawiać na bf4 bo wyłączyli tą opcję i teraz teoretycznie nie można mieć innych poza tymi zrobionymi na str. bf

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Do łatwiejszego wklejania emblematów z tej stronki możesz zainstalować "Battlelog Emblem Editor Extended" jest to rozszerzenie do Chrome, nie wiem czy jest to na Mozilli/Operze bo używam tylko Chrome. W każdym razie kopiujesz sobie ze stronki kod emblematu, wklejasz na profil i zapisujesz.

Tak samo możesz wstawić swój emblemat, robisz taki, jaki chcesz na Battlelog'u, kopiujesz kod emblematu i wklejasz na stronkę, podsyłasz znajomym itp. i każdy może go użyć. Tak właśnie to działa.

Chyba o to Ci chodziło, mam nadzieję ;]

@Edit.

Jeśli chcesz, proszę, link do Chrome Web Store z tym rozszerzeniem. Pozdrawiam ;]

https://chrome.google.com/webstore/detail/battlelog-emblem-editor-e/noagedoiolkfaoaknohhepocfeooibjb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...