Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące itemów na Kai'u

Paxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wie ktoś może jakie itemki składa sie na Kai'u?? ktos mi mowil ze cloth a inny ze plate pls o szybka odpowiedz

Opublikowano

Najlepiej jeśli będziesz rozwijał Cloath dla Raider's set, a potem Plate i Heavy bo na 70lv założysz Nighthawk set.
Oczywiście musisz wymaksować Plate i heavy na 6 żeby założyć itemy na 70lv tak samo z skillem odpowiedzialnym za crossgun lub bow.
Na 60lv - Raider's set bo ma dużo siły lecz mało defa lub Deathwind mieszany z raider's set czyli 2 deathwind(pants i mail)/ 3 raiders(reszta) wtedy masz wystarczająco deffa i siły. Oczywiście musisz mieć cloath i plate na 9.
A od 1-60 to rozwija cloath 9 a potem plate do 9, do 60 najlepiej bierz co ma więcej sił.
:) 

http://imageshack.com/a/img849/1139/8et0.png
Isamu sie wkurzył na MPC ? ha

Opublikowano

@Up. Żeby założyć raider's set trzeba rozwijać light armor skilla a nie cloth

do 60 lvla byle jakie eq to jest bez znaczenia, ale od 60 lvla do 70 najlepiej jakiś mix ja polecam 3 części exquisite black hammer z 2 swift - dużo defa i siły. Od 70 to już zależy od Ciebie ja polecam 3x nighthawk 2x apocryphal (buty, ręce) - w miarę tani i dobry mix na 70 lvl. I jeśli chodzi o te skille to nie rozwijaj light tylko leć najpierw w plate i heavy armor proficiency do 6 a później ewentualnie light, ponieważ najlepsze sety to właśnie heavy i plate.

Opublikowano

@Up. Żeby założyć raider's set trzeba rozwijać light armor skilla a nie cloth

do 60 lvla byle jakie eq to jest bez znaczenia, ale od 60 lvla do 70 najlepiej jakiś mix ja polecam 3 części exquisite black hammer z 2 swift - dużo defa i siły. Od 70 to już zależy od Ciebie ja polecam 3x nighthawk 2x apocryphal (buty, ręce) - w miarę tani i dobry mix na 70 lvl. I jeśli chodzi o te skille to nie rozwijaj light tylko leć najpierw w plate i heavy armor proficiency do 6 a później ewentualnie light, ponieważ najlepsze sety to właśnie heavy i plate.

Tak sorry pomyłka, Mi się wydaję że dla kai'a na 60lv jest najlepszy Raider's ponieważ Kai atakuje z daleka więc czemu ma cierpieć z powodu mniejszej ilości Siły na większą ilość deffa, przecież deff nie jest mu aż tak potrzebny jak siła itd. I niech rozwija ten light do 60lv żeby zrobić miks nie Heavy i plate tylko plate i light ponieważ jak już pisałem dla Kai'a lepszy jest raider set, później niech maksuje plate i heavy a light zostawi na 9.  Żeby nie było mam Kai'a 80lv, i prawie każdy powie że raider jest na 60lv lepszy dla Kai'a. I nie prawda że najlepsze sety to Heavy i  Plate ponieważ do zrobienia później dobrego seta trzeba mieć light na 6. Oczywiście kto jak lubi grać, mi zawsze starczało deffa z raider's set ponieważ nie dawałem się dotknąć, to nie Hurk czy Karok.

http://imageshack.com/a/img849/1139/8et0.png
Isamu sie wkurzył na MPC ? ha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...