Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie PandoraMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam takie pytanie do was. Wiecie może dlaczego na pandorze gra tyle ludzi? Na serwerze wgl. nie można brać pvp bo każdy ma klasowe ABS i wgl. Mógłby mi ktoś to wytłumaczyć? Serwer nie jest jakiś mega super, więc dlaczego?

Opublikowano

Serwer ma "kope" lat . Wyszedl bardzo dawno i reprezentowal soba duzy prestiż jak na tamte czasy . Ludzie chetnie tam przybywali i osiedlali sie na serwerze bijac lvl'e . Mimo tych abs klasowych , na dzisiejsze czasy ten serwer to prawie nic , lecz na tamte byl bardzo dobry .

Opublikowano

Myślę, że obecnie zachęca ich stabilność.

Na początku, tak jak kolega wyżej wspomniał, Pandora była hitem. Zyskali zaufanie graczy, wyrobili sobie dosyć dobrą opinię i teraz nie potrzebują nawet większej reklamy, aby serwer dobrze prosperował.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Gracze sa pewni,ze serwer nie padnie z dnia na dzien czego nie mozna powiedziec o serwerach nowych.

Przez te kilka lat duzo osob zrobilo juz przyzwiote eq i nawet gdy widza lepszy serwer zostaja na pandorce.

Srij9JT.png

Opublikowano

Pandora to jeden z tych serwerów, gdzie panuje nieustanne PvP. Wielu graczy ciągnie do takich właśnie serwerów. Możesz sobie zrobić chwilowy postój gdzieś na krańcu pustyni <wc/kolacja itd> a i tak ktoś Cie wyczai i zarąbie ;) <Wiem z doświadczenia>. Grałem na kilku serwerach typu PvP i szczerze powiem, nie dorastały Pandorze do pięt. Jednakże faktycznym minusem są te absy w eq. Sam miałem takie eq full na woja. To wojownik w tym wypadku bił mnie po jakieś.... 300? A ja go biłem po 6k <oczywiście mówię o zwykłych hitach. Skille: On we mnie - 900 max, ja w niego - 35-40k minimum>.

Jednym słowem, serwer na którym to bonusy w eq odgrywają najważniejszą rolę. Sam grałem tam przez 2 lata i jedyne co mnie wkurzało, to dzieciarnia. Nie żeby mi przeszkadzało to, że gram z młodszymi graczami, tylko to zachowanie...

Jeśli chcesz się tam wybrać, to mimo wszystko polecam ;) I radzę znaleźć szybko silnych kolegów xD

Opublikowano

Na pandorze gra dużo ludzi dlatego zę prawie same 250 to znajomi z 2011r+ wiem bo sam tam grałem ;p po prostu atmosfera ;)

sygna.png

Opublikowano

Jeden z najstabilniejszych serwerów easy w Polsce. Trzyma się już trochę lat i dlatego ludzie tam grają.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...