Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik: Handlarza czyli Pro postać na Gladiatusie [2014]

BielikZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, postanawiam zrobić poranik cały od podstaw ponieważ tamte poradniki z 2012, 2013 nie zgadzały się z grą w Gladiatusie

1. Wiadomo gdy wejdziemy na Gldiatusa.

Po prawej stronie wyskakuje okno rejstracji

072ccd724cad45b4c857b3fd8dcaeafb.png

2. Gdy sie już zarejstrujemy to pojawia nam się taki okno do wyboru postaci czyli nasz Płeć.

289e6e9cf05a9bcb99083e6f0ef4f052.png

3. Później pokaże nam się okno podglądu postaci.

b8d819a93002f5947cf85ec587ffeb41.png

4. No to teraz przechodzimy do trening, mamy 50 złota 

dc03df3d2215f185075a5d4b134f8999.png

złoto też również można zdobywać przez walkę. Polecam zabijac same szczury aż do 5 poziomu

ee9e135e44abba68c241169e5eca7c07.png

5. Gdy osiągniemy 5 poziom pokazuje nam się Rynek zapytacie po co on nam, po to żeby sprzedawać jedzenie. jedzenie można kupywać u Handlarza  w drugiej zakładce. Czynność wykonujemy ciągle przez 1-3 miesięcy. Wykupujemy całe do swojej możliwości i wystawiamy na rynku gdzieś na 12-24 h.Czynność wykonujemy ciągle przez 1-3 miesięcy.

c1694888419a3b9d3c2d7c0f78e20772.png

6.  Gdy wykupione w formie pienieżnej do nas przyszło. Idziemy na trening i trnujemy ile damy radę i nie zapominając o arenie.

Trenujemy Kolejności :

-Charyzma

-Zręczność

-Władanie Bronią

Czasami

-siła

-inta

-Budowa

7. Szukamy Gildi z rozbudowanym polem trningowym o poziomie 3-4 na początek jeśli wam się uda to wyszy. W podaniu najlepiej napisac że jestes Handlarzem

8. Na poziomie 7-8 powinienieś mieć około

Siły: 20

Władania: 30

Zręczności: 40

BUdowa Fizyczna: 15-18

Charyzmy: 25

Inteligęcja: 15

9. Następnie wykupujemy w domu aukcyjnym rzeczy które mają po 10 charyzmy /zręczności /władania bronią

10.Na pierwzsym miejscu areny będziesz dostawał kasę około 12-24 tysięcy kasy na . Za kase zarobiną ćwicz dalej i dalej.

11.Zostań Zwycięscą

Opublikowano

wystarczy chęci i się da. ale jak się nie ma chęci, jest się niecierpliwym, chce się mieć wszystko na pstryknięcie palcami, to się nie da. skoro twierdzisz, że się nie da to mi wytłumacz, dlatego mam takie:

http://screenshooter.net/3194826/fcslemw [code=auto:0] statystyki po około 4 tygodniach gry?

Opublikowano

Dokładnie, mam podobne, bo mam 40 każdy stat z tych, w które się najbardziej wciska, a gram tylko miesiąc, więc da się wszystko :)

@up - Trzeba chęci jak to napisał BBC37 a nie że ty wszystko na łatwiznę...

Opublikowano

dopiero teraz się przyjrzałem i zgłosiłem temat. po pierwsze, poradnik wzorowany na moim, tylko mniej rozpisany, a po drugie niektóre SS ukradłeś z mojego poradnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...