Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szymico

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

19. W tym subforum możecie pytać o:

Który champion lepszy
Jaką postać kupić 
Którego skina kupić 
Za każdy post bez wyjaśnienia (Przykład: 'Kennen lepszy') autor posta otrzyma Warn'a.
Przykład dobrze wyjaśnionego postu: (Dobry jest lee sin, można go robić nie tylko pod junglę, ale też solo topa. Jest wytrzymały, ma niezły dmg, ma slowa, shielda. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry.
Nie trzeba stosować wzorów do żadnych z tematów. Jedynie co jest wymagane to estetyka.

Dostałeś za brak +/- postaci.

Opublikowano

No tak.. tylko pytanie za co ja dostałem? :x

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie, nie. Na tym forum jest kilku ostro niedowalonych adminów. Po prostu muszą się dowartościować z tymi warnami ( możlowe, że problemy w sprawach prywatnych, 1 z matmy lub szlaban od mamy ) Forum fajne, ale wszędzie uda się znaleźć jakąś czarną owcę w stadzie. :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Niedługo się to zmieni.

Żaden post z uzasadnieniem nie może dostać warna.

Niektóre posty nie zasługują na warna.

Niekompetencja na wyciągnięcie ręki :) hyhy

Opublikowano

gorąco witam na subforum League of Legends, radzę się przyzwyczaić, bo takie zasady to norma, WARN SŁUSZNY, BO ZOSTAŁ ZŁAMANY REGULAMIN BLABLALBLABLALALB

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Poprostu Vanosh, Szymico i kilkoro innych (ale ci dwaj są najgorsi) to jebane gimbusy bez znajomych, jakoś się wyrzyć muszą.

Pewnie to ostatni mój wpis na tym forum z tego konta ale chuj ktoś prawde napisać musiał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...