Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Odszyfrować I Zaszyfrować Pliki .Epk

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorka ale już było.

Pisał napek i wiele innych.

To jest część file archivera.

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

@2x up na poczatku tez mi sie to działo ale wazne jest zeby wypakowac wszystko w D&S a pozniej postepuj wg TuT'ka

@up Document And Settings c:\document and settings\nazwa usera

Opublikowano

ale o to chodzi ze jak przeciagam ten plik na m2 to nic mi sie nie wyswietla i zadnych nowych folderow nie mam

Piona !

Opublikowano

ja mam viste i tam nie mam D&S tylko odrazu mam User (piotr) i jak włączam potem to nic sie nie dzieje dalej tak samo

@edit

w tym mam jedynie folder Dokumenty

signature@502084303-mmxxl123@eu@0@1@1101
Opublikowano
2) Teraz Musimy Skonfigurować example.xml (otwieramy go w notatniku) i szukamy "archivepath" zamykamy ścieżkę cudzysłowem

3) Wpisujemy ścieżkę naszego Klienta w moim wypadku to : c:\Metin2\pack\root

tak masz? i tam na gorze ss jak to ma wyglądać

Opublikowano

ja mam tak to zrobione patrz :

<Action type="extract" archivePath="C:\Deskopt\Metin_PL-Kopia\pack\root" outputPath="Source" extractAll="something" />

<Action type="extract" archivePath="C:\Deskopt\Metin_PL-Kopia\pack\PC" outputPath="Source" extractAll="doSo" createXML="something" xmlPath="myRootPack.xml" />

<Action type="extract" archivePath="C:\Deskopt\Metin_PL-Kopia\pack\ETC" outputPath="ETCSource">

takie cos mam

Opublikowano

@juz wiem w czym problem ....ty niemogles zainstalowac metina na pulpicie musisz odnalesc jego docelowy plik .... np w moim przypadku : c:\Metin2\pack\root

Opublikowano

i mam np napisac tam ,,

C:\Users\piotr\Desktop\Metin_PL - Kopia\pack'' bo tylko coś takeigo znalazłem

i to niby jest plik PC.epk

jeszcze cos takiego mam C:\użytkownicy\piotr\pulpit\Metin_PL-Kopia\pack\root

PC

ETC

Opublikowano

ehh...nie wiem bo trocheniemozliwe zebys zainstalowal metina na pulpicie wejdz w start>wyszukaj>pliki,foldery>Metin2

powinien ci wyskoczyc plik Metin2 (bez _kopia..)

bo ty tam zapewne skrut masz..

Opublikowano

mam taki folder ale on jest pusty mam 2 jeden jest w nim metin2PL.exe chyba nie działający i 2 folder on jest pusty i każdy ma inna scieżke to do którego mam dać ten m2.exe z folderu eix i epk

Opublikowano

@up jest ale ty musisz rozpakować...próbowałem tak i nie działało ;/

także jak masz instalke gdzieś to reinstaluj a jak nie to dalej szukaj ;/

@down 10-20 min..

a jak ściągniesz to na pendriva se wgraj i będziesz miał zawsze pod ręka jak coś nie będzie działało

Opublikowano

hmm mi działa ale ptanko jak to spakowac zeby działało ? bo mam to w folderze zrobilem znaczek gm itp i nie wiem jak spakować

fiR919k.png

Gość PanZagłady
Opublikowano

To juz bylo :> ,ale ja nadal mam nadzieje ze komus sie uda rozszyfrowac mob_proto z clienta (locale). Sam probowalem archiverami i zmienialem kody by dopasowac do tego mob proto i jest jak jakas skrzynka na klucz xD.

Opublikowano

witam,

mam taki problem:

Chcilem zrobic sobie wlasne skile wiec odpalilem tak jak bylo napisane w tym temcie i edytowalem, i dalej klapa nie chce sie zapsac. Plik myRootPack.xml przecigam na Ricompilatore.bat i wystatuje mi takie okienko 30i9xj9.png co robie zle prosze o pomoc bo mi na tym bardzo zalezy

z gory thx

Opublikowano

mam taki sam problem jak UP, może ktoś pomóc? Oczywiście będzie plus.

Mój kanał na YT :

http://www.youtube.com/user/TheDaxanGo?feature=mhum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...