Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last Chaos - serwer prywatny czy polski, kim zaczynać grę, itd?

Gość esej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałem zacząć gre w last chaos strasznie spodobała mi się tak gra po różnych gameplayach na yt oraz tematach na forum 

tylko teraz moje pytania ;)

Na jakim serwerze zacząć gre że było dużo polaków może być prywatny :P ? (dokładnie prosze)

Kim grać na początku by ogarnąć sobie gre ? (dokładnie prosze)

Opublikowano

Na Last Chaos Genesis jest dużo polaków, jest to prywatny serwer. ;) I wiesz, zależy kto co lubi... jeżeli lubisz wolne lvlowanie to polecam polski server, jeżeli nie to prywatne. ;) Tutaj masz spis: http://www.mpcforum.pl/topic/1100058-spis-serwerow-prywatnych-v3/

Kim grać na początku... Trudne pytanie, zależy od upodobań. Ja bardzo często gram czarodziejkami. ;) 

Opublikowano

Na Last Chaos Genesis jest dużo polaków, jest to prywatny serwer. ;) I wiesz, zależy kto co lubi... jeżeli lubisz wolne lvlowanie to polecam polski server, jeżeli nie to prywatne. ;) Tutaj masz spis: http://www.mpcforum.pl/topic/1100058-spis-serwerow-prywatnych-v3/

Kim grać na początku... Trudne pytanie, zależy od upodobań. Ja bardzo często gram czarodziejkami. ;)

chyba wezmę ten Genesis coś tam :P a dużo tam ludzi gra ? :) 

Opublikowano

170 graczy online o 17.30 to duzo?

w każdym razie jestem w to botem i nie ogarniam za specialnie tej gry :P

@ da ktoś może link do polskiego globala ?

Opublikowano

Wpisz sobie w google Last Chaos Poland i masz ;)

@Drzewiako nie jest źle, to w sumie na privach normalna ilość

hmm wiesz co moze dla ciebie tak bo ja dawno nie gralem ale zachecam do gry na last chaos worms ep3 a juno jest jak w ep2 gra srednio po poludniu 450 osob a w dzien po 300 , ktos moze powiedziec ze licznik jest zawyrzony- prosze wejsc do gry na ch3 i zobaczyc juno i arene pvp juno to wam galy wyskocza xD

w każdym razie jestem w to botem i nie ogarniam za specialnie tej gry :P

dlatego jezeli nie grales lub nie ogarniasz gry kompletnie to dobrze jakbys zaczol od globoala bo zaczynasz od pdostaw i 1lv na privach teraz jest start gry od 70, 90, 100lv nie ma sensu zebys zaczynal chyba ze nie mam czasu i ci sie nie chce kompletnie expic a co najwazniejsze na globalu wbijac pu.. Jezeli ogarniasz troche wiesz gdzie expic itd to polecam goraca last chaos worms ep 3 sam zaczoem grac 3 dni temu gra 400+/- osob jest bardzo latow a co najwazniejsze co 12 h mozesz zdobywac cash i to na ile kont chcesz nie ma limitu wiec mozna sie pobawic w  kostiumy itd

Opublikowano

Nokachi z forum pla cie wygryzli i tu przyszedl haha

vorms duzo ludzi ? (tak kazdy na kompie po 8 okien i cash sie laduje)

co do expa w 3-4dni szkoda ze ty ten lvl wklepywales kilka lat.Powiesz ze teraz jest latwo. Zaloz postac nowa i 3-4dni po tym daj mi ss z taka postacia.. (no chyba ze lvl-jump dzis kupilem za 10kkk u zyda sa po 20-25kkk)

Opublikowano

co do expa w 3-4dni szkoda ze ty ten lvl wklepywales kilka lat.Powiesz ze teraz jest latwo. Zaloz postac nowa i 3-4dni po tym daj mi ss z taka postacia.. (no chyba ze lvl-jump dzis kupilem za 10kkk u zyda sa po 20-25kkk)

Dobre. Kilka lat wbijałem? Szkoda że te kilka lat grałem na privach i wiem więcej o tej grze niż ty i wszyscy Twoi znajomi. Gram tydzień a zapewne wbiłem więcej na PL-u niż ty przez całe swoje życie grając tam. Pozdrawiam /Alan

Opublikowano

Tak tak gowno wiecie od lc wiesz wiecej odemnie ? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahahahahaha

To gz ic zagraj w lotto trafisz 7 jak nie 8 tam wygraleswszystko szkoda tylko ze ss nie dostane z data zalozenia postaci i lvlem bo pewnie juz 186lvl masz ?

zaliczanie vote + kilkanascie okienek otwartych to jeszcze wiecej

nawet widac to na srodku juno

Opublikowano

Że co ? xD jak mnie wygryźli ? :D 

Kolejny gimbus, eh.

Jak nie ogarniasz to cóż, racja pozostają Ci privy z expem x100 xD

Aż mi się żal ciebie zrobiło. ;)

Co do prywatnych serwerów, odradzam.

Dawniej można było się bawić na privach, ale teraz jaki to sens jak global jest prawie jak priv? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...