Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Hack! Aktualizacja Z 18 Marca! Działą!

InfinityNight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzedni temat nie wypalil bo hak coś nawalil, ale teraz naprawiam bląd ponieważ ten dziala w 100 % !

O to screen jesli ktos nie wierzy :

Screen : http://img229.images...3/hack11111.jpg

Download: New Pub.zip

Scan: http://www.virustota...0e6b-1268931739

+ jesli pomoglem

Edit ; Super jump - CTRL

Menu hack'a - Inseert

Sterowanie menu - Strzałki ( lewo prawo, góra dół )

Opublikowano

Wynik: 23/42 (54.76%)?

Nie za dużo?

Nic się nie stanie jesli masz anti vira, nie bój się, to nie grozne, u mnie wszystko okey .

Opublikowano

eee a po co namiawiac niechca niech nie pobieraja któtka piłka cheat fajny i daje + pozdro za cheata i z gory dzieki

delete by mount

Opublikowano

haczek ladnie smiga a pozatym sciagnij sobie nowe gg najleprze jest 9.0 bo z 10.0 troche przesadzili^^ przynajmniej bedziesz sobie mogl konferencje pisac :P

Opublikowano

haczek ladnie smiga a pozatym sciagnij sobie nowe gg najleprze jest 9.0 bo z 10.0 troche przesadzili^^ przynajmniej bedziesz sobie mogl konferencje pisac :P

Hehe, na razie to mi nie obciąza tak bardzo grafy, więc jakos to gg mi śmiga, mialem 10, ale rzeczywiście przesada , 9 może sciągne, pomyśle ;):D

Opublikowano

A czy jest jakaś możliwość brania broni ?albo żeby dinary czy tam to coś dodawało ? proszę o odpowiedź

???

DAJCIE MI MINUSA (-)

Opublikowano

Dziala :) ale po chyba 2h wyskoczyl mi warrock.axe ;/

CZY CI POMOGLEM? JEZELI TAK DAJ - ZAJMIE CI TO TYLKO 2 SEK!

998f5776d24c4358a22abc0f794ca032.0.gif

tw0j2stary.gif

Opublikowano

A czy jest jakaś możliwość brania broni ?albo żeby dinary czy tam to coś dodawało ? proszę o odpowiedź

???

To jest już inna bajka, ten hack nie ma takiej opcji, i żaden hack nie ma opcji " dodawania dinnarów " , .

Opublikowano

a jak tego hacka wlaczyc bo zadnego info niema jak wlaczyc. Bo u mnie wyskakuje jakas taka mala tabelka u gory... Dam + jesli ktos powie jak go odpalic jakim klawiszem itd. Z gory dzieki .

DAJ MINUSA-----------------------------------------------------------

Opublikowano

a jak tego hacka wlaczyc bo zadnego info niema jak wlaczyc. Bo u mnie wyskakuje jakas taka mala tabelka u gory... Dam + jesli ktos powie jak go odpalic jakim klawiszem itd. Z gory dzieki .

Przed grą wlączasz haka, potem gre, klawiszem " insert " wlączasz menu hacka, obok delte, nad strzałkami, i potem oczywiscie strzałkami w dół, góre, lewo i prawo , sterujesz menu .

Opublikowano

Hej chłopaki już troche hakuje w inne gry nie w warrocka i czesto hak mi kompa zwalił wiec avast mim go blokuj wylaczyc avasta ? Jest na tyle bedzpieczny by zaryzykowac?? dam +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ej wlaczylem haxa ustawilem NFD i superjumpa no i NFD dzala a superjump juz nie klikalem spacje,ctr,alt i nic jakim przyciskiem sie skacze??

Opublikowano

No nie?

Hack działa super! Jak dobrze że znów nie trzeba czekać tych 5 dni na nowe. Wielkie THX ;)

Piszę Poprawnie Po Polsku, Ponieważ jestem Polakiem

Pomogłem? Daj + lub 5 a mi pomożesz! :]

18590.png10608.jpg

18413.png30038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...