Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yang Hack 10.0V By Banjo1 & Marcopolo Final

KeczópKrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam specjalnie srobilem kąto by sie zpytać czy taki hak jest bo moj kómple muwiom ze jest ale muwiom zebym im passy dal to bendzie dzialac ale sie boje bo mam tygre +9 to ejst czy nie?

sygnas.jpg
Opublikowano

Haha No Sound hahaha... Nie czaisz że to jest Keczóp mistrz spamu i ortografii (joke) xDDD

Odpowiedź na pytanie: Tak ejst taki hak, dai kómplą konto to oni cj zrobiom 1kkkkk iang. Tylko pamientaj rze mogom ci tom tygre plus dziewienci ókrasici.

Nie, nie ma... Ale po co 2 konto na takie pytanie oO?

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Haha No Sound hahaha... Nie czaisz że to jest Keczóp mistrz spamu i ortografii (joke) xDDD

Odpowiedź na pytanie: Tak ejst taki hak, dai kómplą konto to oni cj zrobiom 1kkkkk iang. Tylko pamientaj rze mogom ci tom tygre plus dziewienci ókrasici.

Nie, nie ma... Ale po co 2 konto na takie pytanie oO?

dzienki ta odpofieć mie zadofala mysle rze do zamniedźja dzienki za pomoc TrysknoCiFOkoeejj tszymaiśe !

sygnas.jpg
Opublikowano

Eji keczóp ja mam lepszeko haka.Patsz tu ejst widelo

Tam masrzi tesz dofnlojd i potrencznik.

do uslisrzeńa

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...